سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبیین شعار جهش تولید در بخش کشاورزی استان اصفهان

نشست تخصصی تبیین شعار سال در جهاد کشاورزی استان اصفهان برگزار شد.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان نشست تخصصی تبیین شعار سال باحضور رئیس، معاونین و شورای پایگاه بسیج سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان در سالن شهید دادخواه برگزار شد.

در این نشست حجت الاسلام کوچک زاده مسئول حوزه نمایندگی، ولی فقیه گفت: برای عملیاتی نمودن شعار سال، حوزه نمایندگی، ولی فقیه همدوش بخش تخصصی وظیفه همدلی و همکاری و اجرای برنامه‌های فرهنگی و عقیدتی را در دستور کار خود قرار داده است.

او در ادامه گفت: بر اساس تاکید مقام معظم رهبری جهش تولید را در بخش کشاورزی بگونه‌ای انجام شود که مردم این جهش تولید را در زندگی خود لمس کنند.

کوچک زاده ادامه داد: ما باید به گونه‌ای عمل کنیم که محصولات کشاورزی تولید شده به تمام نقاط دنیا صادر شود.

در ادامه این نشست رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان مهرداد مرادمند گفت: خوشبختانه بارش‌های بهاره سال جاری باعث رونق در بخش کشاورزی و کاهش چالش‌های پیش رو در این بخش شده است.

او در ادامه افزود: در بخش کشاورزی استان اصفهان روند تولیدات کشاورزی با برنامه ریزی انجام شده، ولی بیشتر چالش‌ها در مراجع تصمیم گیر در خارج وزارت جهاد کشاورزری در زمینه صادرات، قیمت‌ها وبازار‌های ثابت داخلی وجود دارد، به عنوان مثال سالانه ۴۵۰ هزار تن شیر در استان تولید و به شیر خشک تبدیل می‌شود، ولی برای صادرات این محصول با ممنوعیت‌هایی رو به روهستیم.

رئیس سازمان در ادامه افزود: برنامه ریزی برای جهش تولید در بخش کشاورزی حالت توصیه‌ای و اقناعی دارد و باید همه دستگاه‌ها همکاری داشته باشند تا جهش تولید را در پایان سال شاهد باشیم.

او اظهار داشت: در بخش تولید مشکلی نداریم و عمده مشکلات ما در بخش فروش و صدور محصولات است که از اختیار جهاد کشاورزی خارج است.

در ادامه جلسه، آقای دکتر ایراندوست معاون بهبود تولیدات دامی سازمان گفت: اصلاح الگوی مصرف و اضافه شدن مصرف پروتئین و لبنیات در جامعه نیاز به بازنگری و توصیه‌های جدید دارد، زیرا بعنوان مثال؛ سرانه مصرف تخم مرغ کشور ۱۷۹عدد است در صورتی که در دنیا بین ۲۵۰ تا ۳۴۰ عدد است و همچنین در مصرف شیر نیز مصرف سرانه ۱۲۰ لیتر و بعضاً به ۸۰ لیتر می‌رسد درصورتی که در دنیا ۱۶۰ لیتر ثبت شده است.

او در ادامه گفت: اجرای کشاورزی قراردادی، نگاه ویژه به طرح آمایش سرزمین، اصلاح تدریجی یارانه‌های نهاد‌های دامی و توجه بیشتر به نژاد بومی داخل طیور در جهش تولید پایدار موثر است.
 
 
انتهای پیام/ش
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.