به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، کتاب "روشهای زیرفضای کرایلف و کاربرد در حلگرهای جریان سیال تراکمناپذیر" توسط ایمان فرحبخش عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی دریا واحد بندرعباس تألیف شده است و توسط انتشارات جان وایلی در ماه اکتبر سال ۲۰۲۰ منتشر خواهد شد. در حال حاضر این کتاب جهت معرفی در سایت انتشارات جان وایلی آنلاین شده و توسط سایتهای فروش متعدد پیش فروش میشود.
هدف از تألیف این کتاب ارائه مبانی روشهای زیرفضای کرایلف و نحوه اعمال آنها در حل گرهای جریان سیال تراکم ناپذیر بوده است. همچنین بیان دقیق و روشن این کتاب باعث شده تا این اثر به عنوان جدیدترین و کاملترین راهنمای اعمال روشهای زیرفضای کرایلف برای حل دستگاه معادلات با طیف وسیعی از انواع ماتریسهای پراکنده، مطرح شود.
این کتاب با پرکردن خلا بین متون تخصصی در جبر خطی عددی و دینامیک سیالات محاسباتی، در اعمال روشهای تکراری غیر ایستا در حل دستگاه معادلات برآمده از مسائل جریان سیال تراکم ناپذیر، به عنوان منبعی تخصصی برای محققان و دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی در حوزه ریاضیات کاربردی و دینامیک سیالات محاسباتی قابل ارجاع است.
این کتاب در پنج فصل تألیف شده و دربرگیرنده موضوعاتی، چون نحوه تشکیل ماتریسهای پراکنده، ذخیره سازی آنها در فرمتهای فشرده، الگوریتمهای ذخیره سازی و ضرب آنها، مبانی روشهای زیرفضای کرایلف، آنالیز عددی، رفتار همگرایی و هزینه محاسباتی آنها در برخورد با طیف وسیعی از دستگاههای معادلات با ماتریسهای متنوع و همچنین نحوه اعمال آنها در حلگرهای جریان سیال تراکم ناپذیر است.
در کتاب "روشهای زیرفضای کرایلف و کاربرد در حلگرهای جریان سیال تراکم ناپذیر" سابروتینها و برنامههای اصلی به عنوان پشتیبان مسائل و نتایج متعدد ارائه شده در متن کتاب، در ضمایم ارائه شده است. مسائل و پروژههای متنوع و متعددی در انتهای هر فصل ارائه شده که میتواند خواننده را ترغیب به استفاده از ضمایم انتهای کتاب جهت تعمیق یادگیری مطالب کند.
بیشتر بخوانید: رونمایی از ۲۸ محصول دانشبنیان دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مقابله با کرونا
در سایت انتشارات جان وایلی به بیبدیل بودن این کتاب در خصوص مهیا کردن خوانندگان در استفاده از روشهای زیرفضای کرایلف در حلگرهای جریان سیال تراکم ناپذیر اشاره شده و هیچ منبع قابل مقایسه دیگری در این زمینه تاکنون وجود نداشته است.
ایمان فرحبخش عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی دریا و مشغول خدمت در واحد بندرعباس دانشگاه صنعتی امیرکبیر است. او از دانش آموختگان دانشگاه صنعتی امیرکبیر بوده و از سال ۱۳۹۷ به عنوان استادیار این دانشکده در واحد بندرعباس مشغول به خدمت است.
انتهای پیام/