سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دوازدهم لغایت هیجدهم اردیبهشت، هفته گرامیداشت مقام معلم

مدیرکل آموزش وپرورش استان کرمانشاه گفت: اصلی‌ترین بنیاد آموزش وپرورش ساماندهی نیروی انسانی است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،نشست خبری مدیرکل آموزش وپرورش استان کرمانشاه، دبیر ستاد بزرگداشت مقام معلم و تعدادی از معاونین به مناسبت هفته گرامیداشت مقام معلم و اقدامات انجام شده در آموزش وپرورش استان، هم اکنون در سالن جلسات تدبیر اداره کل آموزش وپرورش در حال برگزاری است.

مجید یزدان پناه مدیرکل آموزش وپرورش استان کرمانشاه در این جلسه با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، شهدای آموزش و پرورش و گرامیداشت مقام معلم، گفت : اصلی‌ترین بنیاد آموزش وپرورش ساماندهی نیروی انسانی است، سال گذشته آموزش وپرورش استان کرمانشاه رتبه اول کشور را در ساماندهی نیروی انسانی کسب کرد .

او با بیان اینکه تمامی مدیران مدارس استان کرمانشاه در سامانه شاد ثبت نام کرده اند، گفت: هم اکنون ۹۲ درصد کلاس‌های درس استان در شبکه ملی شاد تشکیل شده است.

او با بیان اینکه در حال حاضر ۷۶ درصد معلمان استان کرمانشاه و ۵۵ درصد دانش آموزان استان در شبکه ملی شاد حضور دارند، افزود: با توجه به ثبت نام حدود ۲۰ درصدی دیگر دانش آموزان و قرار داشتن آن‌ها در مرحله احراز هویت احتمالاً طی روز‌های آینده تعداد دانش آموزان عضو شده در شبکه ملی شاد به ۷۰ درصد دانش‌آموزان استان خواهد رسید.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به ورود آموزش وپرورش استان به حوزه تولید محتوا از هفته دوم بعد از تعطیلات ناشی از شیوع کرونا در هفته دوم اسفند، ادامه داد:آموزش و پرورش استان کرمانشاه جزو نخستین استان‌هایی بود که در حوزه تولید محتوا ورود کرد و هنوز هم این کار را ادامه می‌دهد.

او ادامه داد: استان کرمانشاه از حیث ورود مدیران، معلمان و دانش آموزان به شبکه ملی شاد جزو چهار استان برتر کشور است.

او افزود: شاید به جرات بتوان گفت که با کیفیت‌ترین محتوا‌های تولید شده در کشور در آموزش و پرورش استان کرمانشاه تولید شده است.

او با اشاره به برگزاری نشست کمیته کیفیت بخشی برای رصد شبکه دانش آموزی شاد به صورت روزانه در استان، گفت: برگزاری این کمیته بتواند در کیفیت بخشی آموزش از طریق شبکه ملی شاد در استان اثرگذار باشد.

یزدان‌پناه ادامه داد: برای تداوم روند آموزش دانش آموزانی هم که به هر دلیل به اینترنت و تجهیزات آموزشی دسترسی ندارند، روند آموزش از طریق تهیه کاربرگ‌های آموزشی، توزیع خودآموز‌های بهاری و یا ارتباط مستقیم معلم با دانش آموز در مناطق با تعداد کم دانش آموز با رعایت پروتکل‌های بهداشتی ادامه پیدا کرده است.

او با اشاره به نامه امروز (۱۰ اردیبهشت) استاندار کرمانشاه به وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برای اختصاص سه هزار تبلت به دانش‌آموزان روستایی مناطق محروم استان کرمانشاه که دسترسی به اینترنت ندارند، گفت: اگر این اتفاق خوب بیفتد، تعداد دانش آموزان بیشتری خواهند توانست از ظرفیت‌های فضای مجازی برای امر آموزش استفاده کنند.

او اشاره‌ای هم به آمار بازماندگان از تحصیل در استان کرمانشاه داشت و گفت: بر اساس آخرین آمار‌ها استان کرمانشاه ۲۷۵۹ دانش آموز بازمانده از تحصیل دارد، این در حالیست که با اقدامات صورت‌گرفته سال گذشته موفق شدیم که ۶۰۰ نفر از این دانش آموزان را به چرخه آموزش و پرورش برگردانیم.

او ادامه داد: از ۱۲۰۰ نفر دانش آموز بازمانده از تحصیل باقیمانده استان بر اساس ارزیابی‌های صورت گرفته تعدادی از این دانش آموزان فوت کرده و تعدادی نیز در استان کرمانشاه زندگی نمی‌کنند که با این احتساب احتمالا حدود هزار دانش آموز بازمانده از تحصیل در استان کرمانشاه داشته باشیم که در تلاش برای بازگرداندن این دانش آموزان در تعلیم و تربیت هستیم.

او به اقدامات صورت گرفته در جریان زلزله آبان ماه سال ۱۳۹۶ در استان کرمانشاه داشت و گفت: در جریان زلزله ۷۸ مدرسه در استان کرمانشاه تخریب شد که هم اکنون عدد ساخت مدارس در مناطق زلزله زده استان به ۲۳۰ مدرسه رسیده و این یعنی بیش از ۲۰۰ درصد رشد در این زمینه داشته ایم.

یزدان پناه گفت: در جریان بازسازی‌های بعد از زلزله سرانه فضای آموزشی استان کرمانشاه از ۶.۵ مترمربع به ۷.۲مترمربع رسیده است.

یزدان پناه با بیان اینکه خیرین استان کرمانشاه در جریان زلزله ۱۲۵ میلیارد تومان برای مدرسه سازی کمک کردند، گفت: شاید اگر در حالت معمول می‌خواستیم این حجم از مدرسه سازی را در استان داشته باشیم بین ۲۰ تا ۲۵ سال طول می‌کشید.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به نقش اثرگذار آموزش و پرورش استان کرمانشاه در پرداخت حق مناطق جنگی به مردم استان کرمانشاه، گفت: از دو ماه گذشته منطقه فیروزآباد و بیلوار در استان کرمانشاه نیز از حق منطقه جنگی برخوردار شده‌اند و امیدواریم بازنشستگان استان کرمانشاه نیز که در دوران دفاع مقدس به طور مستقیم در دفاع از کشور نقش داشته اند، از این سهم برخوردار شوند.

وی در ادامه اشاره‌ای هم به اقدامات صورت گرفته برای ساخت مدرسه در استان سیل زده سیستان و بلوچستان در سال گذشته داشت و گفت:در جریان سیل رخ داده در سیستان و بلوچستان، آموزش و پرورش استان کرمانشاه به عنوان معین منطقه چابهار انتخاب شد که در وهله اول۱۲۰ میلیون تومان کمک مردمی از این استان به سیل زدگان استان سیستان و بلوچستان اهدا شد که مقادیری نیز در انبار‌های استان موجود است که به محض اعلام نیاز به منطقه چابهار ارسال خواهد شد.

وی ادامه داد: مدیران مدارس و موسسات مدارس غیردولتی شهر کرمانشاه تعهد ساخت یک مدرسه روستایی در منطقه چهابهار را داده اند، ضمن اینکه با همکاری معاونین و روسای آموزش و پرورش استان تعهد ساخت یک مدرسه روستایی دیگر در منطقه چابهار را داده ایم.

وی اشاره‌ای هم به موفقیت‌های استان کرمانشاه در حوزه آموزش و پرورش در سال گذشته داشت و گفت: کسب رتبه اول آموزش و پرورش استان از حیث ساماندهی نیروی انسانی و انتخاب به عنوان یکی از شورا‌های آموزش و پرورش برتر در کشور از جمله افتخارات استان در حوزه آموزش و پرورش در سال گذشته بوده اند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در ادامه با تبریک روز معلم به تمامی معلمان استان، گفت: بر اساس ارزیابی‌های صورت گرفته امسال ۳۲۹۴ معلم و معاون در سطح آموزشگاهی، ۲۳۸ نفر در سطح منطقه‌ای و پنجاه نفر به عنوان معلم منتخب استانی برگزیده شده اند.

او گفت: برنامه‌های بزرگداشت مقام معلم به صورت ویدئو کنفرانس با حضور معلمان نمونه استان برگزار خواهند شد. همچنین برای برگزاری نشست تقدیر از معلمان نمونه استان با حضور استاندار کرمانشاه نیز برنامه ریزی شده است

 

 

انتهای پیام/د

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.