سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه چیز کیک شکلاتی بدون فر و با فر

چیز کیک شکلاتی دسری لذیذ است که به دو شیوه تهیه می‌شود. در شیوه اول نیازی به فر نخواهید داشت و در روش دوم باید از فر نیز استفاده کنید. این دسر طعم خوبی دارد و ظاهر آن زیبایی بسیاری به سفره‌های شما می‌بخشد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  اگر به دنبال دسری ساده و جدید هستید، چیز کیک می‌تواند گزینه مناسبی باشد. این دسر انوع متفاوتی دارد که در میان آن‌ها چیز کیک شکلاتی محبوبیت بیشتری دارد. این دسر معمولا از دو الی سه لایه تشکیل شده است که پایه اصلی اغلب آن‌ها بیسکویت بوده و لایه میانی نیز از پنیز خامه‌ای تهیه می‌شود. در ادامه دو روش برای تهیه چیز کیک شرح داده خواهد شد.

 

روش اول: طرز تهیه چیز کیک شکلاتی
به منظور تهیه این کیک برای دو الی سه نفر، به ۴۵ دقیقه زمان (این مدت شامل زمانی که چیزکیک باید در یخچال بماند، نمی‌شود) و مواد اولیه‌ای که در ادامه ذکر شده است، نیاز خواهید داشت.

مواد لازم
بیسکویت ساقه طلایی ۱۵۰ گرم
پنیر خامه‌ای ۳۵۰ گرم
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
کره ذوب شده ۷۰ گرم
شکلات تخته‌ای ۱۰۰ گرم
آب سرد ۸۰ میلی لیتر
پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری


چند نکته:

پودر کاکائو را پیش از استفاده حتما الک کنید.
به جای بیسکویت ساقه طلایی از هر بیسکویت ساده دیگری نیز می‌توانید استفاده نمایید.

چیز کیک شکلاتی بدون فر

دستور تهیه

کره را ذوب کنید.
بیسکویت را کاملا آسیاب کرده و با کره ذوب شده مخلوط کنید.
کف یک قالب کمربندی به قطر ۲۰ سانتیمتر را با کاغذ روغنی بپوشانید، اکنون بیسکویت و کره را در قالب بریزید و با ته قاشق کاملا فشار دهید تا مواد یکپارچه شود.
شکلات را به روش بن ماری حل کنید. برای اینکار ابتدا در کتری یا ظرف دیگری مقداری آب به جوش آورید و سپس ظرف حاوی شکلات را روی بخار آب قرار دهید تا شکلات ذوب شود.
قالب را به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا پایه چیزکیک کاملا سفت گردد.
دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را در ۸۰ میلی لیتر آب سردی که داشتید به روش بن ماری حل کنید.
پنیر خامه‌ای، خامه صبحانه و شکر را کاملا بهم بزنید تا یکدست شود. برای این منظور می‌توانید از هم زن برقی نیز استفاده کنید.
شکلات ذوب شده را نیز به مواد اضافه نمایید.
پودر کاکائو و ژلاتین را نیز به مایه اضافه کنید و اندکی بهم بزنید.
اکنون مایه را روی بیسکویت‌ها ریخته و سطح آن را صاف نمایید.
اکنون چیز کیک شکلاتی را به مدت دو الی سه ساعت در یخچال قرار دهید. در حالت ایده آل بهتر است چیز کیک به مدت ۲۴ ساعت در یخچال باشد تا کاملا سفت شود.


روش دوم: طرز تهیه چیز کیک شکلاتی با بیسکویت اوریو

به منظور تهیه این کیک برای چهار الی پنج نفر، به دو ساعت زمان (این مدت شامل زمانی که چیزکیک باید در یخچال بماند، نمی‌شود) و مواد اولیه‌ای که در جدول زیر ذکر شده است، نیاز دارید.

مواد لازم
بیسکویت اوریو ۲۴ عدد
کره ذوب شده ۷۰ گرم
شکر ۱ لیوان
پنیر خامه‌ای ۹۰۰ گرم
پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۴ عدد
شکلات تخته‌ای ۲۵۰ گرم

دستور تهیه

بیسکویت را آسیاب کنید، سپس با کره ذوب شده و یک قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید.
کف یک قالب کمربندی را چرب کنید و مخلوط بیسکویت را در آن قرار داده و با پشت قاشق کاملا فشار دهید.
اکنون قالب را به مدت هفت دقیقه در فری که از قبل با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم کرده‌اید، قرار دهید.
پنیرخامه‌ای، شکر و پودر کاکائو را با غذاساز کاملا مخلوط کنید و سپس شکلات ذوب شده را نیز با مایه مخلوط نمایید.
چهار عدد تخم مرغ را در ظرف دیگری بشکنید و بهم بزنید، سپس به یکباره به مایه اضافه کنید.
اکنون دور قالب را با کاغذ آلومینیوم کاملا بپوشانید و قالب را در یک سینی بزرگتر قرار داده و درون سینی مقداری آب بریزید. مطمئن شوید که کاغذ آلومینیوم تمام قالب را به طور یکپارچه پوشش داده است، در غیراینصورت آب وارد قالب خواهد شد و بیسکویت‌های لایه اول را خیس می‌کند. اکنون چیزکیک را برای مدت یک الی یک ساعت و ۱۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با ۱۷۰ درجه سانتیگراد قرار دهد.

چیز کیک شکلاتی آماده است و اکنون باید لایه بالایی آن را تهیه کنید.


تهیه رویه چیز کیک با بیسکویت اوریو
برای تهیه رویه این کیک به مواد اولیه‌ای که در ادامه مشاهده می‌کنید، نیاز خواهید داشت.

مواد لازم
خامه فرم گرفته نصف لیوان
شکر آسیاب شده یا خاکه قند یک قاشق غذاخوری
شکلات تخته‌ای خرد شده ۱۵۰ گرم


طرز تهیه رویه چیز کیک:

خامه، شکر و شکلات را با یکدیگر مخلوط کنید.
کمی حرارت دهید تا شکلات ذوب شود و مایه را بهم بزنید. حرارت باید ملایم و غیرمستقیم باشد، زیرا نباید خامه بجوشد. اگر خامه بجوشد، فاسد خواهد شد.
وقتی مایه خنک شد، آن را روی سطح کیک بریزید. توجه داشته باشید که مایه باید کمی از لبه‌های قالب فاصله داشته باشد.
چیزکیک شکلاتی را به مدت ۸ الی ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
سپس کناره‌های کیک را با چاقو جدا کرده و کمربند آن را به آرامی باز کنید.

داغ ترین و جذاب ترین اخبار امروز در سرویس وبگردی

زولبیا بامیه سالم چه ویژگی هایی دارد؟

قتل به‌خاطر مدل شلوار

سفید شدن پوست در کمتر از یک هفته

پادشاهی که روز‌ها مکانیک است و شب‌ها از طریق اینترنت حکومت می‌کند + تصاویر

۱۱ ترکیب خانگی بسیار موثر برای پرپشت‌شدن مو

زیر و بم پرونده ۴۵۵ ساله نخستین پلیس مخفی جهان

عجیب‌ترین مزایده‌های تاریخ + تصاویر

۱۱ تلگراف سرنوشت‌ساز که روند تاریخ را تغییر دادند + تصاویر

شکارچی ارتشی تانک‌های بعثی چه کسی بود؟

چرا قیمت خودرو افزایش یافته است؟

راز آمادگی بدنی بالای پیرترین مرد آهنین جهان

نخبه کشی به سبک آمریکایی

 

منبع: ستاره

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.