سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ترامپ در سودای جنگی ویرانگر و هولناک

دونالد ترامپ با ایجاد هرج و مرج در نظم نوین جهانی در سودای به راه انداختن جنگی نافرجام و تحمیل آن به دنیا است؛ جنگی که هیچ برنده‌ای نخواهد داشت و بازنده اصلی آن مردم آمریکا هستند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  آمریکا این روز‌ها به کانون بحران جهان تبدیل شده است؛ چه اینکه شیوع بالای ویروس کرونا و نیز آمار رو به رشد مبتلایان و قربانیان به موضوعاتی تبدیل شده‌اند که حتی نظامیان و نیرو‌های ارشد امنیتی این کشور به مخفی کردن آن قادر نیستند.

بعد از آنکه دونالد ترامپ در اظهاراتی نژادپرستانه «کووید -۱۹» را «ویروس چینی» نامید و در ادامه اظهارات سفیر چین در ایران که آن ادعا‌ها را رد کرد، در کنار به راه افتادن موج ضعیف تبلیغات ضد کمونیستی به‌ویژه علیه چین سوسیالیستی، تبلیغات پررنگ ضد استکباری و مشخصاً علیه دولت آمریکا به راه افتاد و مجامع جهانی اقدام دولت ترامپ را در زمینه اظهارنظر‌های نژادپرستانه در موضوعی پزشکی و علمی محکوم کردند.

ترامپ با ایجاد هرج و مرج در نظم نوین جهانی در سودای به راه انداختن جنگی نافرجام و تحمیل آن به دنیا است؛ جنگی که هیچ برنده‌ای نخواهد داشت و بازنده اصلی آن مردم آمریکا هستند. این جنگ‌طلبی در حالی است که اوضاع دنیا نابسامان است و همه کشور‌ها درگیر این ویروس منحوس هستند و ترامپ با اظهارات بی سند و مدرک خود به هرج و مرج و نگرانی‌های جهانی دامن می‌زند.

کل دنیا حتی متحدان ترامپ به‌خوبی می‌دانند که فرصت زیادی برای جلوگیری از وقوع یک جنگ خانمان‌سوز و درگیری فراگیر در دنیا وجود ندارد. رئیس‌جمهور آمریکا بهتر است به جای دامن زدن به بحران در شرق آسیا، منطقه خلیج فارس و غرب آسیا از سویی و غارت اموال بشردوستانه اروپایی‌ها همچون ماسک و مواد بهداشتی به فکر رسیدگی به اوضاع نابسامان مردم آمریکا باشد که در بحرانی‌ترین اوضاع خود در تاریخ این کشور قرار گرفته است.

دونالد ترامپ می‌تواند با پذیرش مسئولیت بحران آفرینی در آمریکا، در راستای برآورده کردن مطالبات مردم کشورش گام بردارد، ولی سخنان اخیر رئیس دولت آمریکا تصویر روشنی از این موضوع و نیز تجدیدنظرش در زمینه جنگ‌افروزی مشاهده نمی‌شود.

تنش در روابط میان ایران و آمریکا از تابستان سال گذشته میلادی و به‌دنبال خروج آمریکا از توافق هسته‌ای وارد فاز جدیدی شد. شکی نیست ایران به تعهدات مندرج در برجام پایبند بوده است، اما با وجود پایبندی ایران، اعمال مجدد تحریم‌ها، اشتباه بزرگ و راهبردی دولت آمریکا بود. تحرکات نابخردانه دولت ترامپ به اقدامات متقابل جمهوری اسلامی ایران منجر شد، ایران رشد بی‌سابقه‌ای در تولید و خودکفایی تجربه کرد و جهان نیز ترامپ را خائن قلمداد نمود.

نکته‌ای که تمام کارشناسان امور بین‌الملل بر آن تأکید می‌کنند، این است که تهاجم به ایران برخلاف تصور سردمداران آمریکا بسیار طولانی خواهد بود؛ به‌گونه‌ای که هزینه‌های جنگ در عراق را بسیار کم اهمیت می‌کند. این درگیری می‌تواند به مسدود شدن تنگه هرمز منجر شود، صادرات نفت را متوقف کند و بازار‌های نفتی وضعیت بدتری را تجربه کنند.

دیگر حتی مردم آمریکا خوب دریافته‌اند که رئیس‌جمهور کشورشان به فکر آن‌ها نیست و کل بودجه دولت و ثروتش را صرف جنگ‌افروزی، اختلاف‌افکنی و ایجاد گروه‌های تروریستی در غرب آسیا و دیگر نقاط جهان می‌کند. وی بابت باندبازی و لابیگری هایش با صهیونیست‌ها هزینه پرداخت می‌کند تا بازار سلاح و کارخانه‌های تسلیحاتی خود را رونق بخشد.

سیاست جنگ‌افروزی ترامپ تا حدی است که حتی استقرار نیروی نظامی در کشور‌های دیگر را فقط در راستای تحقق اهداف و منافع خود می‌بیند و امنیت ملی آمریکا برایش ارزش چندانی ندارد. هر جا نیرو‌های تروریست آمریکا یا متحدانشان پا گذاشتند؛ جز ناامنی، غارت منابع و ثروت‌های کشور‌ها نتیجه‌ای به دست نیامد.

با وجود ادعا‌های آمریکایی‌ها در زمینه حفظ امنیت در مناطق و کشور‌هایی که در آنجا حضور دارند، در عمل چیزی جز ناامنی و بی‌ثبات کردن مناطق به بار نیامده است و در پایان نیز به ترک آن کشور یا عقب‌نشینی از مواضع خود مجبور شده‌اند.

سران آمریکا باید خوب بدانند که بهتر است به جای جنگ‌افروزی به فکر مردم خود باشند، در امور داخلی دیگر کشور‌ها دخالت نکنند و در راستای ایجاد تنش، جنگ و بی‌ثبات کردن جهان گام برندارند. همچنین بهتر است به فکر راه چاره‌ای برای بهبود اوضاع سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی کشور خود باشند؛ زیرا مردم آمریکا اوضاع خوبی ندارند و هر روز شاهد افزایش آمار کشتار مردم با سلاح گرم، گسترش ناامنی و … در این کشور هستیم.

آمریکا از نفوذ سیاسی و معنوی ایران در منطقه هراسان است و هر شیطنت یا توطئه‌ای انجام می‌دهند تا این مسیر را متوقف کنند، ولی هر روز بیش از پیش شاهد افول هژمونی آمریکا در منطقه و جهان هستیم.

علاوه بر این، همسویی دیگر کشور‌های منطقه با جمهوری اسلامی ایران روز به روز در حال افزایش است، موضوعی که باعث خشم دولتمردان آمریکا و بعضی متحدان اروپایی شان شده تبدیل جمهوری اسلامی به ابرقدرتی مستقل و پرنفوذ در منطقه است که کابوسی هولناکی را برای آمریکا به وجود آورده، زیرا آن‌ها دیگر با وجود قدرتی منطقه‌ای و حتی فرا منطقه‌ای، چون ایران به جولان دادن در غرب آسیا، زورگویی و دخالت در کشور‌های منطقه قادر نخواهند بود.

این همان چیزی است که آمریکا و صهیونیست‌ها سال‌هاست به‌دنبال آن هستند، ولی امروز شاهدیم ایران اسلامی به برکت داشتن جوانان غیور، شجاع و رهبری فرزانه و ملتی شریف تمام توطئه‌های دشمنان را خنثی می‌کند.

جمهوری اسلامی ایران با وجود تمام تحریم‌ها و فشار‌ها با تکیه بر توان، استعداد‌ها و ظرفیت‌های داخلی توانست به جهانیان ثابت کند مردم ایران ملتی بزرگ، شریف، قدرتمند و مستقل است که نمونه‌های این شکوفایی، استقلال و اقتدار ملی را می‌توان در همه عرصه‌های مختلف سیاسی، فرهنگی و نظامی مشاهده کرد.

ساخت و پرتاب ماهواره نور به‌وسیله غیورمردان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی توانست برگ زرین دیگری در تاریخ این مرز و بوم به ثبت برساند و رشادت، تخصص و شایستگی نیرو‌های انقلاب در کنار تعهد صمیمانه آنان در عرصه امنیت ایران اسلامی به منصه ظهور رسید.

این اقدام بزرگ توانست ابعاد جدیدی از قدرت دفاعی جمهوری اسلامی ایران را به رخ دشمنان این مرز و بوم بکشاند و به دشمنان این نکته را یادآوری کند که مردم شجاع و شهیدپرور ایران اجازه هیچ‌گونه تجاوزی را به خاک این سرزمین نخواهند داد و به‌خاطر همین است که ضرورت قوی‌تر شدن در همه زمینه‌ها همواره موضوعی مهم و اساسی بوده است و تأکید مقام معظم رهبری بر لزوم قوی شدن از همین موضوع نشئت می‌گیرد.

سخنان رهبر معظم انقلاب در واقع ترجمان تجربه تاریخی، گسترده و چند وجهی انقلاب اسلامی است. طبعاً قوی شدن پارامتر‌های مختلفی همچون اقتصاد، افزایش توان دفاعی و گسترش مشارکت‌های مردمی را در داخل کشور می‌طلبد.

منبع: مهر

انتهای پیام

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.