او ادامه داد: با تلاش مستمر توانستیم ۹۹ درصد از روستاهای بالای بیست خانوار استان را به یکی از پوششهای ارتباطی از جمله تلفن ثابت (کابلی یا GSM)، پوشش ۲G اپراتور اول، دوم و یا تلفن ثابتهای وب مجهز کنیم.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر افزود: پوشش ارتباطی روستاها از مهمترین اهداف برنامه ریزی شده در حوزه ارتباطات استان است تا با شکل گیری آن شاهد کاهش شکاف دیجیتالی و مهاجرت نکردن ساکنین روستاها به شهرها و ایجاد قطبهای اقتصادی و گردشگری در مناطق روستایی هستیم.
سملیان عنوان کرد: پایداری پوشش ارتباطی روستاهای استان به طور مستمر در حال بررسی است.
او افزود: از مزایای برقراری ارتباطات روستایی میتوان به گسترش ارتباطات و از بین بردن محدودیت مکان و زمان، کاهش مشکلات مردم روستا به خصوص در حجم مراجعات روستاییان به شهرها برای انجام کارهای اداری اشاره کرد.
مدیرکل ارتباطات استان بوشهر تاکید کرد: پوشش ارتباطی روستایی میتواند باعث ارتقای نسبی سطح بهداشت در مناطق روستایی شود، بنابراین نقش ارتباطات در توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در روستاها میتواند اهمیت بسیار زیادی در شکوفایی جامعه و ارتقای موقعیت روستاییان دارد.
سملیان گفت: دسترسی روستاییان به ارتباطات پایدار نقش مهمی در تولید ناخالص ملی دارد، قرار گرفتن صنعت کشاورزی، دامداری، صنایع دستی و دیگر صنایع در روستاها و محدودههای خارج از شهر که نیاز مبرمی به ارتباطات دارند و از طرفی توجه دولت به عدالت اجتماعی باعث شده تا جنبش ویژهای جهت توسعه زیرساختهای ICT در روستاها آغاز شود.
انتهای پیام/م