او ادامه داد: درباره موضوع استعفای آقای موسوی لاری هم طبعا باید جلسهای تشکیل شده و در این باره صحبت شود. این شایعهای هم که درباره استعفای محمدرضا عارف مطرح شده کذب است و چنین مطلبی نه جایی عنوان شده و نه حقیقت دارد.
شریف علت استعفای موسوی لاری را اینگونه تشریح کرد: دلیل اصلی استعفای او مشکلات جسمی عنوان شده؛ البته من امروز خبری دیدم مبنی بر اینکه ممکن است استعفایش به دلیل پیام کمیسیون ماده ۱۰ باشد که طی آن تمام ائتلافها باید از اعضای حقوقی تشکیل شوند.
عضو شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان گفت: یک موضوع دیگه هم اینجا حائز اهمیت است مبنی بر اینکه طبق قانون جدید احزاب هر حزبی میتواند صرفا در یک جبهه حضور داشته باشد و الان اکثر اعضای اصلاح طلب حداکثر در دو جبهه حضور دارند، یکی شورای عالی جبهه اصلاح طلبان و دیگری هم شورای عالی سیاستگذاری جریان اصلاحات است که در زمان انتخابات عنوان میشد که یک فرصت دو ماهه کمیسیون ماده ۱۰ احزاب به تمام احزاب خواهد داد تا تکلیف خودشان را مشخص کنند؛ البته این محدود به اصلاح طلبان نمیشود و بسیاری از اصولگراها هم همین مشکل را دارند.
دبیرکل حزب همبستگی افزود: اگرچه بیماری کرونا باعث شد این ضرب الاجل کمرنگ شود، اما در آینده ممکن است کمیسیون ماده ۱۰ این الزام را ایجاد کند که احزاب صرفا در یکی از این جمعها حضور داشته باشند حال تا آن زمان باید این تصمیم گیری انجام شود که شورای عالی ادامه پیدا کند یا شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان.
بیشتر بخوانید: نخستین جلسه حزب اعتماد ملی در سال جدید
او همچنین با اشاره به صحبتهای عبدالله ناصری مبنی بر تغییر استراتژی اصلاح طلبان گقت: مدیریت در جبهههای سیاسی در هر زمانی اقتضائات خاص خودش را دارد و من هم با صحبت ایشان موافقم که اصلاح طلبان باید تغییر استراتژی و راهبرد دهند؛ قبلا شاید این تغییرات محدود میشد به یک سری تاکتیک ها، ولی الان باتوجه به یکسری اتفاقاتی که در جریان انتخابات مجلس افتاده و تا حدودی تضعیف شدن ارتباط بین راس و بدنه آن، تغییر استراتژی برای انتخابات ۱۴۰۰ و اقدامات مربوط به آن ممکن است نتیجه بخش باشد.
شریف در تشریح این تغییر بیان کرد: هم در مورد انتخابات ریاست جمهوری و هم شورای شهر حتما باید در استراتژی خودمان تغییراتی ایجاد شود؛ البته استراتژی وقتی تغییر کند ساختار خاص خود را میطلبد که از آن استراتژی که تهیه شده و همین امر هم ممکن است تغییرات بسیاری در ساختارهای کلی ایجاد کند. البته این تغییرات باید به بحث گذاشته شود، اما در کل روشهای سابق طبعا جوابگو نبوده که ما در انتخابات نتوانستیم نتیجه لازم را بگیریم.
شریف خاطر نشان کرد: البته خیلی از اتفاقات خارج از حیطه قدرت تشکلهای سیاسی بوده، اما با این حال طبعا وقتی که ما نتوانستیم از اقدامات گذشته نتیجه مطلوب را بگیریم، باید برای آینده برنامه دیگری را داشته باشیم و طرح دیگری را بریزیم و این اقتضا میکند که ساختارهای جدیدتر، چابکتر و منعطفتر باشد و برنامههایی که تدوین میشود معطوف به اهداف کلی جبهه باشد؛ البته یک باز تعریفی هم از اهداف اطلاح طلبان لازم است؛ بعد از گذشت بیش از دو دهه از سال ۷۶ طبعا نیاز است که باز تعریفی از اهداف اصلاح طلبان و استراتژیهایی که در گذشته استفاده کردند صورت بگیرد.
عضو شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان در پایان بیان کرد: همانطور هم که میدانید زمان برای انتخابات ۱۴۰۰ زمان کم است و شرایط کشور هم امکان تشکیل جلسه نمیدهد و نیاز است که ما در این زمانهایی که محدودیت داریم روی مبانی این تغییرات کار کنیم و خود ما به عنوان یک حزب که عضو شورای عالی و شورای هماهنگی هستیم این فرصت را ایجاد کنیم که دفتر سیاسی مان کار کند تا دید به چه صورت میتوان برنامههای اصلاح طلبان را کارآمدتر کرد.
بیشتر بخوانید: نگاه به مناطق آزاد همسو با سیاستهای اقتصاد مقاومتی نیست/ توسعه این مناطق بی حسابوکتاب است
انتهای پیام/