سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

غربالگری نیمی از جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: غربالگری حدود ۳۲۰ هزار نفرازجمعیت نزدیک به ۳۶۰ هزار نفری زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان انجام شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، علی اسماعیلی‌ندیمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: حوزه‌های مختلف دانشگاه کار‌های زیادی انجام دادند، خیران سلامت هم ورود کردند و کارگاه‌های تولید ماسک و مواد ضد عفونی کننده و آن‌چه مورد نیاز جامعه و مجموعه بهداشت و درمان بود تولید شد و به شکل شایسته پیش رفت که یکی از بهترین وضعیت‌ها در زمینه تأمین وسایل حفاظتی در طول بحران داشتیم.

او افزود: برای بلندمدت جلسات روزانه با فرمانداری و ادارات مرتبط در قالب کمیته واکنش سریع در خصوص بسیج همه امکانات برگزار و اتفاقاتی که درباره گندزدایی سطوح و معابر توسط بسیج، موکب‌ها و همه گروه‌های جهادی و کشاورزان که دستگاه‌های سمپاش خود را در اختیار ما گذاشتند، افتاد.

ندیمی تصریح کرد: در این دو ماه کل وقت ما صرف مدیریت بحران کرونا شد، همکاران من در دانشگاه هیچ روز تعطیلی نداشتند اسفندمان بسیارسخت و طاقت‌فرسا گذشت تا از بحران عبور کردیم در فروردین مردم حرف‌های ما را بهتر قبول کردند و تأمین مواد و وسایل لازم بهتر شد و تا امروز از اوایل فروردین ماه جریان بیماری و نحوه مدیریت در اختیار ما قرار گرفت.

او بیان داشت: کار‌های بسیار گسترده در حوزه معاونت بهداشتی، درمان، توسعه، آموزش، پژوهش و دانشجویی صورت گرفت.

او گفت: پست قرنطینه شمال استان توسط شبکه بهداشت و درمان انار و همکاری همه، مدیریت شد بعضی روز‌های هفته اول فروردین بیش از ۵۰۰ خودرو اجازه ورود به شهرستان را پیدا نکردند و ممانعت از مسافرت‌ها در تعطیلات آخر عید کلید خورد، اما در انار خیلی خوب کار رقم خورد.

‌ندیمی گفت: غربالگری حدود ۳۲۰ هزار نفر از جمعیت نزدیک به ۳۶۰ هزار نفری با تماس انجام شد در حوزه درمان کار بسیار سختی داشتیم در بیمارستان، ویروس یک عامل غیرقابل دیدن است، در حوزه دارو و غذا تهیه و تأمین اقلام بهداشتی به طور نسبی خوب بود در حوزه معاونت دانشجویی فعالیت‌های رسانه و آموزش و چند فعالیت پژوهشی داریم که امیدواریم به نتیجه برسد تولید محتوای آموزشی مجازی هم کار بسیار بزرگ و خوبی بود.

اسماعیلی‌ندیمی بیان کرد: هفته‌های اول اسفند بازار شایعات داغ بود حرف‌های بی‌ربط موجب سردرگمی مردم شده بود که کدام یک از اطلاعات درست است که ما اخبار مهم را از طریق رسانه‌ها منتقل کردیم، رادیو نقش بسیار مهمی داشت که هر روز از شنبه تا چهارشنبه برنامه آموزشی داشتیم.

او اظهار کرد: از زمانی که جنگ به پایان رسید شاید کشور در چنین وضعیتی قرار نگرفته بود که توان خودمان را در بحران بیولوژیکی مدیریت کنیم، اما همه نیرو‌ها و ظرفیت در شهر اعم از نیروی انتظامی، بسیج، سپاه، فرمانداری، اداره اصناف و …تحت توصیه‌های مشترک وزارت بهداشت و دانشگاه یکپارچه اقدام کردند و خیلی جالب است فرماندهان سپاه و نیری انتظامی گفتند ما وظیفه داریم گوش به فرمان شما باشیم و خوشبختانه با این روحیهمطمئن شدیم این توان مقابله با بحران در کشور وجود دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان تصریح کرد: در عرض مدت کوتاهی چه ظرفیت بالایی در شهرستان رفسنجان و انار برایتولید ماسک و مواد ضدعفونی کننده و گان برای مردم و بهداشت و درمان ایجاد شد که در حال حاضر سایر به سایر نقاط استان که نیاز دارند می‌فرستیم.

او گفت: بسیج جامعه پزشکی، کارآفرینان، خیران و… هم به مردم هم به دانشگاه کمک کردند و در جهت سلامت مردم کار کردند.

ندیمی بیان داشت: از زمان راه‌اندازی آزمایشگاه تعداد تست‌ها بیشتر شده و جهت‌گیری به سمت انجام موارد سرپایی بیشتر شده و تسلط اطباء بر اداره بیماران هم بیشتر شده رفتار کووید ۱۹ بخشی هنوز ناشناخته است به طوری که این سؤال پیش می‌آید که اگر ایمنی ایجاد می‌شود دائمی است و آیا دوباره ابتلا صورت می‌گیرد یا عارضه‌ای برای کسانی که بهبود پیدا کردند ایجاد می‌شود که هنوز برای یافتن پاسخ آن فرصتی ایجاد نشده است.

انتهای پیام/س

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.