پاکاری مدیر باغبانی جهاد کشاورزی فارس در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، بیان کرد: پیش بینی میشود امسال از ۳۰۰ هکتار باغهای استان ۳ هزار و ۲۰۰ تن رقم سیب ترش مصری برداشت شود.
او، بیان کرد: عمده ارقام سیب ترش در شهرستانهای شیراز، جهرم، کازرون و سپیدان تولید میشود.
پاکاری تصریح کرد: برداشت سیب ترش در فارس از اوایل اردیبهشت آغاز و تا اواخر خرداد ادامه دارد.
سیب ترش در رفع حالت تهوع، هضم غذاهای سنگین، برخی از بیماری عصبی و ناراحتی های دستگاه گوارش مفید بوده و تحقیقات علمی نشان می دهد که بعد از خوردن سیب ترش تا ۱۵ دقیقه، ۹۰ درصد و بعد از یک ساعت تمام ذرات میکروبی موجود در دهان از بین می رود .
سیب در درمان برخی از سرطانها مانند سرطان سینه و کولون اثبات شده است که مصرف آن از پیشروی سرطان پیشگیری میکند.
سیب ترش می تواند قندخون را در تعادل نگه دارد که این امر برای افراد مبتلا به دیابت یا در معرض ریسکِ ابتلا به این بیماری مهم است.
انتهای پیام/ت