او افزود: بقاع متبرک امام زادگان این روزها به دلیل اجرای طرح فاصلهگذاری هوشمند از پذیرش زائران عزیز معذور هستند و به مکانی برای جمعآوری کمکهای مردم و خیرین تبدیلشده است که آستان مقدس شاهزاده محمد و علی (ع) نهاوند در محله قیصریه این شهرستان از گذشته تا امروز در کمک به خیرین جایگاه شاخصی داشته است.
رضایی مفرد گفت: از ابتدای شیوع کرونا این امام زاده تبدیل به تولیدی ماسک توسط گروه جهادی بقیه الله شد همچنین با کمک هیئتامنا و خیرین شهرستان نهاوند در چندین مرحله جمعآوری کمک برای خانوادههای آسیبدیده از ویروس کرونا در این آستان مقدس انجامشد.
او بیان کرد: با شروع ماه مبارک رمضان حدود ۵۰۰ خانوار نیازمند از سوی گروه جهادی بقیه الله و خیران این آستان شناساییشدند که بستههای غذایی را در چند نوبت دریافت میکنند و در صورت کمک خیرین میتوانیم کمکها را بیشتر کنیم.
رئیس هیات امنای امام زاده محمد و علی نهاوند گفت: بستههای غذایی ما شامل روغن، مرغ، چای، برنج، قند، پنیر و لپه هستند که تاکنون در چهار مرحله تقسیمشده است و در آستانه ماه پر خیروبرکت رمضان نیز بستههای جدید توزیع میشود.
او عنوان کرد: در مرحله اول ۳۰۰ بسته داشتیم که حدود ۳۰۰ هزار تومان قیمت هر بسته بود و ۴۰۰ بسته میوه و ۴۰۰ بسته بهداشتی شامل ماسک و مواد ضدعفونیکننده نیز به خانوادهای نیازمندان اهدا شد.
انتهای پیام/س