سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نحوه مراقبت از بیماران مشکوک و مبتلا به کرونا

اگر خود یا یکی از اعضای خانواده‌تان، علائم خفیف بیماری کرونا را دارید، به جای مراجعه به بیمارستان می‌توانید خود را در خانه قرنطینه کنید.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، ویروس کرونا این روز‌ها افراد زیادی را مبتلا کرده است، به گونه‌ای که مراقبت از بیماران کرونایی امری لازم و ضروری است که در صورت حمایت‌های کافی روند بهبودشان سریع‌تر خواهد شد، از این رو بهتر است با رعایت نکات زیر از این بیماران مواظبت کنید و آن‌ها را در انجام امور روزانه یاری دهید.

۱_ اگر اطرافیانتان به ویروس کرونا مبتلا هستند اولین کار برای درمان تقویت سیستم ایمنی بدن است؛ بنابراین هنگام مراقبت از بیمار اطمینان حاصل کنید که این فرد به خوبی استراحت می‌کند، مایعات فراوان می‌نوشد، غذا‌های مغذی و مفید مصرف می‌کند.

۲_ زمانی که با بیمار در اتاق شخصی هستید از ماسک تنفسی استفاده کنید و در هنگام استفاده از لمس کردن ماسک پرهیز کنید و به هیچ عنوان به صورت خود دست نزنید. به یاد داشته باشید که پس از استفاده از ماسک با رعایت اصول بهداشتی آنرا حتما دور بیندازید.

۳_ از ظروف، لیوان، قاشق، چنگال، ملحفه و روبالشتی مخصوص برای بیمار استفاده کنید و آن‌ها را بعد از استفاده همراه حوله بیمار بشویید تا باعث انتقال ویروس خطرناک کرونا نشوند.

۴_ بیشترین سطوحی را که توسط بیمار لمس می‌شود را شناسایی کنید و روزانه به مدت چند بار آن‌ها را ضدعفونی کنید و به یاد داشته باشید که قبل و بعد از تمیز کردن حتما دستانتان را بشویید.


بیشتر بخوانید: چرا در روز‌های کرونایی به مصرف مواد غذایی شیرین تمایل پیدا می‌کنیم؟


۵_ دست‌های خود را مرتب با آب و صابون بشویید و با مواد ضدعفونی کننده در انجام مواردی مانند  پس از هرگونه تماس با بیمار یا محیطی که بیمار در آن قرار دارد، قبل و بعد از آماده کردن  غذا و پس از استفاده از سرویس بهداشتی، بر پایه الکل تمیز کنید.


بیشتر بخوانید: دمنوش‌هایی شگفت انگیز برای تقویت ایمنی بدن در برابر کرونا


در صورتی که به کرونا مبتلا شده اید از غذا‌های مغذی به خصوص مایعات گرم استفاده کنید تا به اینصورت سیستم ایمنی بدن تقویت شود و با استراحت مناسب و کافی سریع‌تر بهبود یابید. در این روز‌های کرونایی به ویژه اگر ناقل هستید در خانه بمانید و از صاحب کار خود در صورت امکان تقاضای دورکاری داشته باشید.

اگر از بیماران کرونایی مراقبت می‌کنید بهترین کار این است که تنها یک شخص با بیمار در ارتباط باشد و قبل و بعد از تماس با بیمار حتما دستان خود را بشوید و هنگام ورود به اتاق این فرد از ماسک شخصی استفاده کنید و بعد از خروج آن را در کیسه‌ای انداخته و بعد از گره زدن در کیسه، آن را در سطل زباله دردار بیندازید و در نهایت دستان خود را بشویید.

برای دفع زباله و پسماند‌های کرونایی افراد بیمار، بایستی قبل از خروج آن‌ها از منزل حتما ضدعفونی شان کنید تا به اینصورت مانع انتقال ویروس به خود و دیگران نشوید.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.