سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ضرورت مصرف لبنیات بین وعده افطار تا سحری

مصرف لبنیات کم چرب بین وعده افطار تا سحری ضروری است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،   مهسا شمشیرگران کارشناس مسوول تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی  گفت: مصرف انواع میوه و سبزیجات، نان و غلات به ویژه نان سبوس دار و جوانه‌ها در ماه رمضان بسیار مفید و موثر است.

شمشیرگران، استفاده از منابع غذایی حاوی ویتامین B۶ نظیر حبوبات و آجیل را در تقویت سیستم ایمنی به ویژه در ماه رمضان موثر دانست و افزود: با مصرف تخم مرغ، مرغ و گوشت سفید که حاوی روی است و همچنین انواع گوشت و حبوبات که سرشار از آهن است، می‌توان پروتیین مورد نیاز روزانه را تامین کرد.

او بر ضرورت پیروی از اصول رژیم غذایی سالم در این ماه تاکید کرد و اظهار داشت: استفاده از غذا‌های سرخ شده، پرادویه و پرنمک در ایام ماه رمضان باید محدود شود.

او گفت : مصرف سوپ به منظور دریافت سبزیجات و غلات کامل و جوانه‌ها به دلیل داشتن انواع ویتامین B در این ماه توصیه می‌شود.

انتهای پیام/ ر

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.