او اظهار داشت: آموزش مجازی یکی از موضوعات مهمی بود که در سالهای اخیر توجه چندانی به آن صورت نمیگرفت، خوشبختانه در این مدت موفقیتهای خوبی در حوزه آموزش مجازی بود.
عباسی افزود: فروشگاههای مجازی و خرید آنلاین از دیگر ظرفیتهایی که در این شرایط ایجاد شد و دولت و بخش خصوصی نیز با سرمایهگذاری در این کسب و کار، این حوزه را تقویت میکنند.
او اضافه کرد: همچنین تولیدات در زمینه موادشوینده، ماسک و اقلام بهداشتی افزایش داشت که این موضوع موجب رونق در این بخش نیز شد.
عباسی با بیان اینکه برخی دانشآموزان امکان دسترسی به آموزش مجازی و از راه دور را از طریق تلفنهمراه و کامپیوتر ندارند، ادامه داد: میتوان از سه طریق تقویت زیرساختهای ارتباطی برای دسترسی به اینترنت پرسرعت، کمک به خانوادههای کمبضاعت برای خرید تلفن همراه از طریق کمکهای مواسات و خیری و پرداخت تسهیلات به خانوارهای کمدرآمد برای تهیه ملزومات آموزش مجازی به دانشآموزان کمک کرد.
او با تأکید بر فراهم شدن زیرساخت برای دسترسی دانشآموزان و معلمان به اینترنت و شبکههای آموزشی، گفت: برخی شایعات مبنی بر خطرآفرین بودن دکلها و سایتهای مخابراتی در بین عموم وجود دارد که این مسئله مشکلات اجتماعی را برای نصب این تجهیزات به وجود آورده است، بیخطر بودن این تجهیزات از طریق رسانهها اطلاعرسانی شود.
عباسی در خصوص لزوم پوشش ۱۰۰ درصدی شبکههای صدا و سیما در مناطق چهارمحال و بختیاری، تأکید کرد: این مسئله توسط مسئولان امر توسط کارگروهی بررسی شود و مکاتبات لازم برای رفع مشکلات انجام گیرد.
انتهای پیام/ن