سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ذخیره سازی ۱۰ هزار تن فرآورده‌های پروتئینی

۱۰ هزار تن فرآورده‌های گوشتی امسال در مازندران ذخیره‌سازی شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،  سیدمحمد جعفری مدیرکل پشتیبانی امور دام جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه خرید مرغ مازاد از مرغداران استان از مدت‌ها قبل آغاز شده است، گفت: ۴ هزار تن گوشت مرغ تاکنون از مرغداران و کشتارگاه‌های استان خریداری شد که بخشی از بهای آن پرداخت و مابقی هم در حال پرداخت است.

او افزود: ۸ هزار و ۳۰۰ تن فرآورده‌های گوشتی پارسال ذخیره‌سازی شد که این میزان امسال به ۱۰ هزار تن افزایش یافته است.

جعفری گفت: ۸ هزار و ۷۰۰ تن گوشت قرمز و ۶ هزار تن گوشت مرغ اکنون در سردخانه‌های استان ذخیره سازی شده است.

مدیرکل پشتیبانی امور دام جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: این شرکت برای کیفی‌کردن فراورده‌های گوشتی کشتارگاه‌های استان را درجه بندی کرده است.

انتهای پیام / ک
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.