به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، حسین بیات ، با بیان اینکه رسته پوشاک یکی از مهمترین گروههایی بود که با شیوع بیماری کرونا به شدت آسیب دید، گفت: واحدهای فروش پوشاک، عمده فروش را در بازار شب عید دارند که این بازار را از دست دادند و ضرر زیادی کردند.
او با بیان اینکه مغازههای کوچکتر عرضه پوشاک بین صد تا ۲۰۰ میلیون تومان ضرر کردهاند، افزود: این رقم برای مغازههای بزرگتر تا یک میلیارد تومان هم بوده است.
رئیس اتحادیه تریکو و پوشاک کرمانشاه یادآور شد: مشکلی که وضعیت صنف پوشاک را حاد میکند فصلی بودن انواع لباس است که باعث میشود لباسی که مربوط به فصل بهار است را دیگر نتوانیم برای تابستان بفروشیم و مدل آن برای سال دیگر نیز قدیمی و غیرقابل استفاده است.
بیات گفت: روی هم ماند اجناس بهاری در لباسفروشیهای کرمانشاه باعث شده مغازهدارن نتوانند اجناس تابستانی تهیه کنند.
بیات تاکید کرد: به علاوه پوشاک زمان مصرف دارد و پس از آن دیگر فروش نمیرود، اما سایر واحدهای صنفی اگر اجناس در مغازههایشان بماند میتوانند آن را با قیمت بیشتری در آینده بفروشند.
او اضافه کرد: به زودی شاهد برگشت خوردن چکهای لباسفروشان کرمانشاه هستیم که بسیاری از آنها مستاجر هستند و کرایه مغازه و هزینه آب و برق را هم نمیتوانند پرداخت کنند.
رئیس اتحادیه تریکو و پوشاک کرمانشاه از درخواست تعداد زیادی از این واحدها برای حراج و فروش فوقالعاده خبر داد تا بتوانند بخشی از زیانی که دیدهاند را جبران کنند و گفت: لباس فروشان حاضرند اجناس خود را به یک دوم قیمت هم بفروشند.
او خواستار حمایت ویژه از صنف تریکو و پوشاک کرمانشاه شد و اظهار کرد: این رسته به لحاظ تعداد ۲۵۰۰ عضو که دارد سهم زیادی از اشتغالزایی حوزه اصناف را به خود اختصاص میدهند و نباید اجازه بدهیم این اشتغالزایی از دست برود.
عضو هیات رئیسه اتاق اصناف کرمانشاه بخشودگی مالیات، عوارض شهرداری را برای جبران خسارت واحدهای صنفی کافی ندانست و گفت: باید از تسهیلات کم بهرهای که برای حمایت از واحدهای تولیدی در نظر گرفته شده، سهمی را هم به اصناف بدهند.
انتهای پیام/ز