به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، محسن مسعودیان راد مدیر کل کمیته امداد استان گفت: در پویش اطعام مهدوی غذاهای طبخ شده با رعایت نکات بهداشتی در محلات و مناطق محروم با همکاری گروههای جهادی و داوطلب توزیع شد.
او با بیان اینکه اطعام نیازمندان در ماه مبارک رمضان با رعایت دستورالعملهای بهداشتی ادامه دارد افزود: کمیته امداد با ۲۰ آشپزخانه در سطح استان سمنان طرح اطعام مهدوی را آغاز کرده است.
مسعودیان راد تصریح کرد: از جمله اقدامات دیگر کمیته امداد در سطح استان سمنان ایجاد کارگاه های، تولید ماسک و تهیه بستههای غذایی و بهداشتی برای نیازمندان است.
انتهای پیام / ر