به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از نیویورک پست، ایالت نیویورک آمریکا در دستورالعملی جدید از کارکنان بخش اورژانس خواسته است برای احیای بیمارانی که دچار ایست قلبی شده اند، نیاز نیست خود را به دردسر بیندازند.
با توجه به سرعت بالای شیوع ویروس کرونا در آمریکا و کمبود شدید تجهیزات درمانی و پزشکی و نیز تکمیل شدن ظرفیت بیمارستانها در این کشور، از کارکنان بخش اورژانس ایالت نیویورک خواسته شده بیماران بدون ضربان قلبی را احیا نکنند.
بر اساس دستور العملهای پیشین، پزشکان موظف بودند تا ۲۰ دقیقه برای احیا بیمارانی که دچار ایست قلبی شده اند تلاش کنند، اما گفته میشود دستور العمل جدید برای مقابله با ویروس کووید-۱۹ و محافظت از سلامت و ایمنی کارکنان اورژانس از طریق محدود کردن تماس آنها با بیماران مبتلا به کرونا و نیز حفظ منابع بیمارستانی و اطمینان از استفاده بهینه از این تجهیزات برای نجات زندگی افراد بیشتر، صادر شده است.
صدور این دستور العمل در ایالت نیویورک با خشم بسیاری از اعضای کادر درمانی همراه شد. بنا به گفته رئیس اتحادیه تکنسینهای اورژانس شهر نیویورک آنها دیگر به بیماران شانس دومی برای حیات نمیدهند.
پیش از این نیز شورای اورژانس منطقهای نیویورک در دستورالعملی اعلام کرد بیمارانی که دچار ایست قلبی شده و ضربان آنها در محل حضور آمبولانس بازنگردد، نباید برای اقدامات بیشتر به بیمارستان منتقل شوند.
نیویورک با بالاترین آمار ابتلا به ویروس کووید-۱۹ در آمریکا، به شدت با کمبود تجهیزات پزشکی و درمانی و فضای بیمارستانی برای رسیدگی به بیماران مبتلا به کرونا مواجه است.
بر اساس آخرین آمار، آمریکا با بیش از ۸۴۹ هزار مبتلا به ویروس کرونا و ۴۷ هزار مورد مرگ و میر در صدر کشورهای دنیا قرار دارد. ۲۶۲ هزار نفر از این تعداد در ایالت نیویورک گزارش شده است. همچنین بیش از نیمی از مرگ و میرهای ناشی از ویروس کرونا متعلق به ایالت نیویورک است.
انتهای پیام/