سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در طول دوران تکامل تدریجی، زنبوران عسل به مرحله‌ای از تکامل رسیدند که توانستند شهدهای جمع‌آوری شده از گیاهان را با مهارت خاصی به عسل تبدیل و ذخیره‌سازی نمایند.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، برای تولید عسل طبیعی به مقدار یک کیلوگرم، حدود سه کیلو شهد لازم است که ۲۰ هزار زنبور عسل آن را از ۴ میلیون گل جمع‌آوری می‌کنند.

عسل‌های طبیعی تولید شده در مناطق مختلف جهان تفاوت‌های زیادی مخصوصا از نظر طعم و عطر، با یکدیگر دارند ولی اکثر مواد اصلی تشکیل‌دهنده عسل طبیعی مختلف تقریبا مشابه هم می‌باشند.

در فیلم زیر نمایی نزدیک از تخلیه شهد توسط زنبور را می‌بینید.

 

 

 

 


بیشتر بخوانید: چه میوه‌هایی برای درمان کبد چرب مناسب است؟ + فیلم 


 

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
رادمهر
۲۲:۵۴ ۱۶ تير ۱۳۹۹
عالی