به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، حسین صالحی معاون سلامت اداره کل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: هرگونه قطعه بندی، بدون استخوان و بسته بندی کردن و فرآوری انواع طیور و آبزیان در واحدهای صنفی ممنوع است.
او افزود: به استناد ضوابط و مقررات ابلاغی از سوی سازمان دامپزشکی کشور، این واحدهای صنفی، ملزم به عرضه فرآوردههای مذکور به صورت بسته بندی دارای مشخصات واحد تولیدی و درج تاریخ مصرف و بدون هرگونه دخل و تصرف هستند.
صالحی اضافه کرد: واحدهای مذکور فرآوردههای خام بسته بندی شده جهت عرضه را نیز باید از مراکز کشتارگاهی و یا بسته بندی مجاز تهیه نمایند.
او به شهروندان توصیه کرد: از محصولات بسته بندی شده با هویت مشخص (رجیستر شده) استفاده کنند تا در صورت لزوم قابل پیگیری از طریق مراجع قانونی باشند.
صالحی گفت: در موارد بروز و شیوع بیماریهای میکروبی قابل انتقال از طریق فرآوردههای خام دامی (انتقال مکانیکی) مانند عامل بیماری کووید-۱۹ این موضوع باید با جدیت بیشتر و با عظم عمومی (تولیدکنندگان، عرضهکنندگان و مصرفکنندگان) پیگیری و عملیاتی شود.
انتهای پیام/ف