سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وزیر راه و شهرسازی:

کپرنشینی در چابهار را تمام می‌کنیم

اسلامی گفت: برنامه‌های ساخت مسکن در ۱۲۰۰ هکتار از محلات این شهر را دنبال می کنیم تا به موضوع کپرنشینی در این منطقه خاتمه دهیم.

به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،  امروز جلسه مدیران ارشد وزارت راه و شهرسازی با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور و محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در وزارت راه و شهرسازی درحال برگزاری است.

این جلسه درباره اهم اقدامات راهبردی کمیته پیشگیری از آلودگی ناوگان حمل و نقل و مراکز تجمع مسافران ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا از ابتدای بهمن ۹۸ تا انتهای فروردین ۹۹ است.

موضوع کپر نشینی در چابهار را ختم می‌کنیم

محمد اسلامی در این جلسه به بخشی از اقدامات وزارت راه و شهرسازی از ابتدای بحران کرونا اشاره کرد و گفت: وزارت راه و شهرسازی طیف گسترده و وسیعی از مسئولیت‌ها و ماموریت‌ها را عهده‌دار است که نقش مستقیم و پررنگی در زندگی مردم دارد.

او افزود: بخش‌های مختلف وزارت راه و شهرسازی به‌ صورت یک منظومه به ‌هم پیوسته در تلاش هستند و می‌توان گفت این وزارتخانه از معدود وزارتخانه‌هایی است که عناصر آن در ۲۴ ساعت شبانه‌روز و بدون تعطیلی فعال هستند و ایفای نقش می‌کنند.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره سپرده شدن مسئولیت کمیته حمل و نقل ستاد ملی مبارزه با کرونا به وزارت راه و شهرسازی، بیان کرد: همکاران ما از ابتدای این بحران به‌صورت ۲۴ ساعته فعالیت کردند و لحظه‌ای نشد که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، کالا، خدمت یا مسئولیتی را از ما مطالبه کند و با وجود شرایط سختی که در آن به سر می‌بریم، پس از چند ساعت به آن دست پیدا نکند.

او بیان کرد: عوامل لجستیکی در این مدت با همدلی، همکاری و هماهنگی در زمینه‌های مختلف از جمله برگرداندن ایرانی‌های خارج از کشور به میهن و انتقال بار و کالا‌های اضطراری مورد نیاز کشور، نقش خود را به درستی ایفا کردند.

او در بخش دیگری از این نشست در خصوص اقدامات این وزارتخانه در بافت‌های فرسوده از تمرکز این وزارتخانه بر احیا و نوسازی این بافت‌ها خبر داد و گفت: در این خصوص ۲۴ هزار واحد به صورت خود مالک و با استفاده از تسهیلات بازآفرینی و ۴۵ هزار واحد در قالب بارگذاری مسکن در املاک متعلق به شرکت بازآفرینی شهری ایران ساخته خواهد شد.

اسلامی گفت:  همچنین از بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خواسته‌ایم در موضوع حاشیه‌نشینی در چابهار ورود کنند و برنامه‌های ساخت مسکن در ۱۲۰۰ هکتار از محلات این شهر را دنبال کند تا به موضوع کپرنشینی در این منطقه خاتمه دهیم تا چهره کپر برای نخستین بار در جمهوری اسلامی ایران زدوده شود. خوشبختانه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به این منظور اقدامات لازم را آغاز و طراحی‌ها را انجام داده است.

۷ هزار هزار میلیارد تومان ارزش دارایی‌های راکد کشور/ رانندگان کامیون به صورت شبانه روزی در این ایام فعالیت کردند

در این مراسم اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهورد با بیان اینکه تاثیر کرونا در تمامی بخش‌ها دیده می‌شود، گفت: کرونا به عنوان یک پدیده نو ظهور در مرحله عمل بر روی سلامت و جان مردم تاثیر گذاشته و در بخش‌های دیگر از جمله حوزه‌های فرهنگی اقتصادی و اجتماعی کشور تاثیر گذاشته و این تاثیرات در آینده هم ادامه خواهد داشت.

او ادامه داد: مردم نباید تصور کنند که کرونا به اتمام رسیده و این موضوع همچنان ادامه خواهد داشت.

جهانگیری با بیان اینکه خسارت‌های بسیار سنگینی ابتدا بر دوش وزارت بهداشت وارد شده و بعد از آن بر دوش وزارت راه و شهرسازی و در این زمینه باید خسارت‌ها تا حدودی جبران شود.

معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه در خانه ماندن باعث آسیب وارد شدن به بسیاری از کسب و کار‌ها شده است، افزود: البته در این بخش دستگاه‌های هم حضور فعال داشته و در حوزه‌هایی هم عدم حضور باعث شده که خسارت‌ها به دستگاه‌های مختلف وارد شود.

او با اشاره به اینکه رانندگان کامیون مسئول حمل بار کشور در این ایام بوده است گفت: با توجه به حجم واردات کالا‌های اساسی به بنادر کشور ما شاهد بودیم که در این ایام رانندگان کامیون و تریلی به صورت شبانه‌روزی در خدمت دستگاه‌های مختلف بوده به طوری که شاهد رشد چشمگیر در حمل کالا بودیم.

جهانگیری توضیح داد: رانندگان به صورت شبانه‌روزی برای این بخش وقت گذاشتند و می‌توان از آن‌ها به عنوان سربازان گمنام در حوزه وزارت راه و شهرسازی و حمل و نقل کالا نام برد.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اینکه برخی از دستگاه‌ها هم در این زمینه آسیب‌های جدی دیدند که بخش عمده‌ای از آن‌ها رانندگان اتوبوس و سواری بودند که با جلوگیری از سفر‌های استانی فعالیت آن‌ها متوقف شد و البته هم اکنون با بازشدن سفر‌های استانی هم مردم تمایل چندانی برای سفر ندارند گفت: برخی دیگر از رانندگان در سطح بین المللی به دلیل بسته شدن مرز‌ها دچار آسیب شدند و در پشت مرز‌ها باقی ماند که این خود باشد که خسارت‌های وارد زیادی به این حوزه وارد شود.

جهانگیری با بیان اینکه بسیاری از کسب و کار‌های کوچک و بنگا‌های اقتصادی کوچک به سرعت شکل می‌گیرند، گفت: زمینه‌ساز ایجاد فعالیت اقتصادی می‌شود، ولی در شرایط بحرانی خسارت‌هایی که به این حوزه وارد می‌شود بسیار زیاد است و باید از این بنگاه‌ها حمایت‌های بسیار بیشتری شود.

او با اشاره به اینکه باید راهکار‌های جدی برای جبران خسارت‌های این بخش را پیدا کنیم گفت: ثروت بسیار زیادی در اختیار دولت است وما دولت ثروتمندی هستم، ولی این‌ها دارایی‌ها راکد شده است.

جهانگیری اظهار کرد: در جلسه‌ای که با مدیران وزارت اقتصاد برگزار کردیم در سال ۹۷، حدود ۷ هزار و هزار میلیارد تومان دارایی‌های راکت به جز ذخایر نفت و گاز را ذخیره معدنی در کشور وجود دارد و ما باید به نحوی از این دارایی‌ها با به دست آوردن را کار‌ها استفاده کنیم.

او ادامه داد:  بنگاه‌های بزرگ در این بخش آسیب جدی دیدند به طوری که میزان پرواز‌های عبوری در بخش داخلی و خارجی بسیار آسیب دیده و آمار‌ها نشان می‌دهد که پرواز‌های خارجی فرودگاه امام ۹۷ درصد کاهش یافته و به نوعی این فرودگاه تعطیل شده است.

معاون اول رئیس جمهور به کاهش چشم گیر بهای نفت آمریکا هم اشاره کرد و گفت: قیمت نفت آمریکا به زیر ۳۷ دلار رسیده و این در حالی بود که قیمت هر بشکه ۱۰۰ دلار بوده و در کم‌ترین زمان به ۷۰ دلار رسیده بود و بودجه آمریکا با نفت زیر ۷۰ دلار بسته نمی‌شود.

جهانگیری بیان کرد: باید برنامه‌هایی داشته باشیم تا در این شرایط با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی کسب و کار‌ها ادامه پیدا کند.

او درباره جهش تولید گفت: همچنین برای تحقق شعار سال (جهش تولید) برنامه ریزی کنیم و واحد‌های تولیدی و سرمایه گذاری‌ها را رشد دهیم.
جهانگیری افزود: وضع منابع ما مشخص است کشوری هستیم که اصلی‌ترین منبع درامدی ان نفت بود لذا محدودیت منابع جدی است.

معاون اول رئیس جمهور بیان کرد: باید ۱۲رشته پیشران اقتصاد کشور را شناسایی کنیم و یکی از این بخش‌ها مسکن است که با راه اندازی ان ۱۲۰ فعالیت اقتصادی فعال می‌شود و حدود ۹۷ درصد مواد اولیه ان در داخل تولید می‌شود.

او تاکید کرد: اگر برنامه‌ای برای ساخت ۳۰۰ هزار واحد مسکونی را دارید باید ان را دو برابر افزایش دهید، مسکن نیاز جدی مردم است و باید جلسات شورای عالی مسکن بصورت هفتگی یا با حضور رئیس حمهور یا من برگزار شود و در ان جلسات بانک‌ها هم حضور داشته باشند و مشکلات برطرف شود.

جهانگیری ادامه داد: در بازدیدی که از روستا‌های زلزله زده داشتم بسیاری از واحد‌ها به اتمام رسیده بود و بعد از زلزله‌های بعدی هیچ اسیبی ندیدند و بنیاد مسکن کار بزرگی انجام داده است.

او گفت: بازار سرمایه درامد بزرگی دارد در روز عرضه سهام شاخص بورس ۲۲ هزار واحد رشد کرد و باید بخش زیادی از منابع از طریق بازار سرمایه تامین شود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.