او با بیان اینکه هر ساله دستورالعملی مبنی بر فعالیت اغذیه فروشان ابلاغ می شود، گفت: معمولا دستورالعملی از سوی اماکن برای فعالیت صنوف ابلاغ میشود که بر این اساس واحدهای صنفی مجوز می گیرند تا در ایام ماه مبارک رمضان بتوانند به صورت بیرون بر ساندویچهای سرد ارائه کنند. امسال با توجه به شیوع ویرس کرونا، هنوز ابلاغیه ای مبنی بر فعالیت اغذیه فروشان غیر از ساعات افطار تا سحر، دریافت نکرده ایم.
رئیس اتحادیه اغذیه فروشان و مواد غذایی تهران تشریح کرد: در سال گذشته اغذیه فروشان به صورت بیرون بر غیر از ساعات افطار تا سحر فعالیت داشتند که امسال هم همین رویه دارند اما اینکه غذای گرم نیز داشته باشند، هنوز مشخص نیست.
بیشتر بخوانید: پلمب و تعطیلی اغذیه فروشیهای ۳۰ تیر با شکایت اتحادیه اغذیه فروشان!
احمدی شهریور با بیان اینکه هم اکنون حدود سه هزار واحد صنفی مجوزدار در صنف اغذیه فروشان تهران در حال فعالیت هستند، ادامه داد: افزایش قیمتی در خصوص مواد غذایی نداریم و قیمت ها همانند گذشته است. خوشبختانه کمبودی در تهیه مواد غذایی وجود ندارد و می توانیم این ماه را به خوبی پشت سر بگذاریم.
او بیان کرد: تمام اغذیه فروشان ملزم به رعایت پروتکل های بهداشتی هستند در غیر اینصورت با آنها برخورد خواهیم کرد.
رئیس اتحادیه اغذیه فروشان و مواد غذایی تهران گفت: کرونا تاثیرات منفی بسیار زیادی در اقتصاد کشور گذاشت و کاسبان به شدت ضرر کرده اند. از دولت درخواست داریم برای اغذیه فروشان معافیت های مالیاتی و بیمه بیکاری در نظر بگیرند همچنین برخی در پرداخت تسهیلات بانکی دچار مشکلاتی هستند که باید در این روزهای سخت آنها را یاری کنیم.
انتهای پیام/