سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کوشری مصری لذیذ و خوشمزه

در مطلب زیر قصد داریم شما را با دستور تهیه یک نوع غذای اصیل عربی آشنا کنیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  کوشری مصری یکی از غذا‌های معروف و خوشمزه کشور مصر است که در ادامه شما  را با نحوه تهیه آن  آشنا می‌کنیم.

مواد لازم جهت پخت کوشری مصری:

۱ و ۱/۲ پیمانه عدس ریز

۱ و ۱/۲ پیمانه برنج

۲ عدد پیاز

۵ حبه سیر

نمک و فلفل به مقدار لازم

۵ عدد گوجه فرنگی

۱/۲ بسته پاستا صدفی

۱ قاشق غذاخوری سر خالی زیره سبز

طرز پخت:

مرحله اول: ابتدا عدس رو با مقداری آب میزاریم نیم پز بشه وقتی از آبش یه مقدار مونده برنج و نمک رو بهش اضافه کرده و به صورت کته دم میکنیم.

مرحله دوم: در یه تابه ۱ عدد پیاز خلالی شده رو به همراه مقدار کمی نمک و فلفل تفت میدیم وقتی طلایی شد از تابه خارج میکنیم و میزاریم کنار بعد داخل همون تابه یه پیاز نگینی شده رو به همراه نمک و فلفل اضافه کرده و تفت میدیم وقتی طلایی شد سیر رنده شده اضافه میکنیم بعد ۱ دقیقه گوجه رنده شده و زیره رو اضافه میکنیم و میزاریم آب گوجه کشیده بشه بعد از رو اجاق بر میداریم.

مرحله سوم: پاستا صدفی رو به همراه مقداری نمک در آب جوش ریخته بعد ۱۰_۱۵ دقیقه وقتی پخت آبکش کرده و برای اینکه به هم نچسبن کمی روغن بهش اضافه میکنیم.

مرحله چهارم: وقتی پلو آماده شده اون رو با پاستا، پیاز داغ، سس گوجه سرو میکنیم.

منبع : الکوثر

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.