او با بیان اینکه این سوخت پاک جایگزین مناسبی برای بنزین است، گفت: گاز طبیعی فشرده علاوه بر بهصرفه بودن از لحاظ هزینه و کمک به اقتصاد خانواده در حفظ محیط زیست و داشتن هوایی پاک برای ما و آیندگان نیز موثر خواهد بود.
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه همدان گفت: در آبان ماه سال گذشته و پس از اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت، روند مصرف سیانجی تا پایان بهمن ماه صعودی بوده است.
روستای در ادامه بیان کرد: پس از زمزمه شیوع ویروس کرونا در کشور و محدود شدن رفت و آمدها و اجرای قوانین منع تردد، شاهد کاهش نه تنها سوخت پاک بلکه انواع سوخت مایع نیز در بخش حمل و نقل بودیم.
روستایی از رعایت اصول ایمنی و بهداشتی در مراکز عرضه سیانجی خبر داد و تأکید کرد: عملیات سوختگیری در این مراکز فقط توسط اپراتورهای جایگاه انجام میشود.
او بیان کرد: اکنون در ۴۷ جایگاه استان سوخت سیانجی عرضه میشود که از این تعداد ۲۳ جایگاه دو منظوره و ۲۴ باب تک منظوره سیانجی است.
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه همدان گفت: در سال ۹۸ سه جایگاه سیانجی در شهر همدان ،ملایر و تویسرکان با مشارکت بخش خصوصی و دولتی راه اندازی شد و در مدار خدمترسانی قرار گرفت.
امین روستایی با اشاره به اینکه سه جایگاه جدید سیانجی نیز در منطقه در دست احداث است، اظهار امیدواری کرد: تا پایان سالجاری این مراکز به بهره برداری رسیده و آماده خدماترسانی خواهند بود.
روستایی اضافه کرد: در حال حاضر ۲۶۶ نازل عرضه سیانجی در استان فعال است و سال گذشته به طور میانگین از هر نازل حدود ۵۶۵ هزار متر مکعب سوخت به مشتریان تحویل شده است.
انتهای پیام/د.ا