به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم، علیاکبر رحیمی مدیرکل پیشگیری از بحران شهرداری قم به تشریح شرایط بحرانی حاکم بر شهر و کشور پرداخت و گفت: ستاد مدیریت بحران شهرداری قم باهدف کاهش آسیب در شرایط بحرانی و کمکرسانی به شهروندان از ۵ سال پیش تاکنون در کنار مردم بوده است.
مدیر مرکز پدافند غیرعامل و مدیریت و پیشگیری از بحران شهرداری قم با تأکید بر بهروزرسانی تجهیزات و انجام اقدامات زیربنایی تصریح کرد: طرح جامع مطالعاتی زلزله و سیل در حال تدوین بوده و بر اساس مطالعات جدید موردبازنگری قرارگرفته است.
رحیمی از تشکیل ستاد بحران در هر منطقهها ریاست شهرداران مناطق خبر داد وعنوان کرد: علاوه بر چهار کمیته اصلی ستاد مدیریت بحران در هر منطقه نیز ستاد بحران بر اساس نیازها و موقعیت منطقه در حال فعالیت بوده و مسائل و مشکلات بهصورت مجزا نیز بررسی و رفع میشود.
مدیر مرکز پدافند غیرعامل و مدیریت و پیشگیری از بحران شهرداری قم از تشکیل ۱۰ کمیته برای مبارزه با کرونا خبر داد و افزود: ضدعفونی کردن تاکسیها بهصورت مستمر، استفاده از نقشه جیای اس برای شناسایی عارضههای شهری و ضدعفونی کردن ۸ هزار نقطه بحرانی از اقدامات انجامشده است.
رحیمی اقدامات ستاد بحران برای مبارزه با کرونا را قابلتقدیر خواند و بیان کرد: از نخستین جلسه ستاد بحران در استانداری و اعلام رسمی شیوع کرونا در شهر، ستاد بحران در شهرداری نیز تشکیلشده و برنامه جامع ضدعفونی و گندزدایی شهر آغازشده است.
او ادامه داد: گندزدایی معابر شهر و المانهای شهری با ۴۰ دستگاه ماشین و همچنین حمل پسماندها بیمارستانی بهصورت ویژه و دفن پسماندهای شهری بر اساس پروتکلهای بهداشتی بخشی دیگر از اقدامات انجامشده است.
مدیر مرکز پدافند غیرعامل و مدیریت بحران شهرداری قم از تهیه دستگاه زبالهسوز برای شهر قم خبر داد و گفت: با پیگیرهای شهردار قم و رایزنیهای انجامشده با سفیر چین یک دستگاه زبالهسوز بهزودی وارد قم شده و نصب و راهاندازی میشود.
انتهای پیام/ح