سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۳۵۰ طلبه زن سمنانی برای مبارزه با کرونا فعالیت می‌کنند

معاون فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خواهران استان سمنان گفت: ۳۵۰ طلبه زن مدارس علمیه استان با ارائه مشاوره به خانواده‌های بیماران کرونایی برای تقویت روحیه شهروندان سمنانی در حال فعالیت هستند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، معصومه کمشی‌کمر معاون فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خواهران استان سمنان با اشاره به برنامه‌های جهادی این نهاد حوزوی در مقابله با ویروس کرونا گفت: ۳۵۰ نفر از طلاب زن استان سمنان در فراخوان همکاری برای ورود به کار‌های جهادی مبارزه با کرونا، اعلام آمادگی کردند.

او افزود: بخشی از خواهران طلبه به عنوان همراه بیمار در کنار کارکنان درمانی در بیمارستان‌های استان به بیماران کمک می‌کنند.

کمشی‌کمر ابراز داشت: برخی از طلاب جهادی این نهاد نیز به عنوان مشاور و با هدف امیدبخشی، در بیمارستان‌ها حضور پیدا کرده و بخش زیادی از آنان نیز با همکاری بسیج و سایر نهاد‌های فعال در این زمینه در راستای بسته‌بندی ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده و توزیع آن در استان به خدمت‌رسانی مشغول هستند.

این مدرس حوزه علمیه خواهران استان سمنان عضویت در ستاد مردمی مبارزه با کرونا، حضور در نقاهتگاه استان برای همکاری با کارکنان درمانی، ارائه مشاوره‌های معنوی به شهروندان و خانواده‌های بیماران کرونایی، چاپ و توزیع کتابچه‌های تهیه شده توسط اساتید و طلاب در مراکز مورد نیاز و فضای مجازی و راه اندازی پویش نهج‌البلاغه خوانی را از جمله اقدامات جهادی خواهران طلبه استان سمنان عنوان کرد.

او گفت: شرکت داوطلبانه طلاب در طرح غربالگری و همکاری با مراکز بهداشت، تهیه اقلام مورد نیاز سالمندان، دیدار با خانواده بیماران کرونایی، ضدعفونی محله‌ها توسط طلاب همان منطقه و محله، تهیه و پخت شیرینی و پخش آن در میان کودکان نیازمند و خانواده‌هایشان نیز از دیگر فعالیت‌های جهادی خواهران حوزوی استان سمنان است.

کمشی‌کمر به تغسیل اموات کرونایی توسط طلاب خواهر سمنان اشاره و بیان کرد: طلبه‌های خواهر این استان از زمان شیوع بیماری کرونا به جمع‌آوری کمک‌های مردمی و اجرای طرح پویش همدلی با توزیع بسته مواد بهداشتی، ماسک و کارت‌های یادبود پرداخته‌اند.

معاون فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خواهران استان سمنان با اشاره به فراخوان جذب نیرو‌های داوطلب به منظور کمک در بیمارستان‌ها و درمانگاه‌ها، گفت: انتقال توصیه‌های بهداشتی به مددجویان کمیته‌امداد، فعالیت طلاب در گردان سایبری خواهران وابسته به سازمان بسیج فضای مجازی کشور، تولیدمحتوا، عکس نوشته و انتشار مطالب مرتبط باپیام‌های سلامت از جمله وظایف این افراد است.

او ایجاد امنیت و اعتماد عمومی، رصد فضای مجازی و انجام عملیات‌های هماهنگ کشوری و استانی را از دیگر وظایف طلاب داوطلب بیان کرد.

او اضافه کرد: تولید، دوخت، بسته بندی و استریل ماسک‌های یکبارمصرف و پارچه‌ای و همکاری با مراکز هلال احمر در یاری‌رسانی به مردم و اطلاع‌رسانی، اختصاص شماره حساب به منظور خرید فقط وسایل بهداشتی از دیگر اقدامات جهادی مجاهدان حوزوی سمنان است.

معاون فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خواهران استان سمنان گفت: تهیه اقلام مصرفی خانوار از مانند برنج، روغن، گوشت گوسفند، مرغ، سویا، ماکارونی، نخود، شکر، قند، چای، پنیر، رب، شیرینی و شکلات و سایراقلام ضروری برای افراد نیازمند و سالخوردگان نیز از اقدامات بسیار موثر آنان در میدان مبارزه است.

حوزه علمیه خواهران استان سمنان دارای ۱۲ مدرسه علمیه در مقاطع یک تا چهار است. شهرستان بسطام یک مدرسه علمیه، شهرستان شاهرود ۲ مدرسه علمیه و یک مرکز آموزش عالی، دامغان یک مدرسه علمیه و یک مرکز آموزش عالی، سمنان یک مدرسه علمیه، یک مرکز آموزش عالی و یک سطح ۴ رشته فقه خانواده، مهدیشهر و سرخه و گرمسار نیز هر کدام دارای یک مدرسه علمیه خواهران هستند.

انتهای پیام / م

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.