او ادامه داد: وزارت صمت یا اتحادیه مربوط مدعی است که اتفاق معدوم سازی در صنعت مرغداری، عرف و سابقهدار است؛ یعنی زمانی که تولید بیش از عرضه میشود و قیمت تمام شده با قیمت عرضه همخوانی ندارد، برای کاهش زادِ ولد و تولید جهت به حداقل رساندن قیمت، چنین کاری را انجام میدهند.
رامبد این ادعا را مبهم دانست و یادآور شد: مسئولان این صنعت میتوانند پیش از نطفه گذاری یا تبدیل تخمها به جوجه معدوم سازی را انجام دهند و از معدوم کردن جوجهها پس از بیرون آمدن از تخم جلوگیری کنند.
این کارشناس حقوقی با بیان اینکه مدعیالعموم میتواند طبق قوانین در موضوع فعلی اعلام جرم کند، تصریح کرد: لازم است به اثرگذاری پدیدههای اجتماعی هم توجه کرد که آیا این عمل مطابق عرف یا قانون بوده است؟
او بیان کرد: امروز در یک دهکده جهانی زندگی میکنیم و هر نوع فعل و انفعال و بیرون آمدن دادهها میتواند باعث تنش اجتماعی شود و احساسات عمومی را جریحهدار کند.
رامبد اظهار کرد: تصاویر منتشر شده باعث جریحهدار شدن احساسات عمومی شده است و بسیاری از نوع معدوم کردن جوجهها ناراحت هستند.
این وکیل دادگستری تأکید کرد: درباره انتشار تصاویری که موهن یا جریحهدار کننده افکار عمومی است، میتوان رسیدگی کرد؛ همچنین دادگاهها صلاحیت رسیدگی به این موضوع را دارند و قوانین در این مورد کافی هستند. اگر ارادهای برای رسیدگی به این موضوع وجود داشته باشد، حتماً باید با این اتفاق برخورد شود.
انتهای پیام/