سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه بوقلمون شکم‌پر خوشمزه و مجلسی

در این مطلب فوت و فن پخت بوقلمون و طرز تهیه بوقلمون شکم پر را برایتان توضیح دادیم؛ با ما همراه باشید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بسیاری از افراد جامعه با خواص گوشت بوقلمون آشنا نیستند در حالی که مصرف گوشت بوقلمون برای مادران باردار، مبتلایان به کم‌خونی و افسردگی بسیار مفید است. بوقلمون علی‌رغم مرغ هم دارای گوشت سفید و کم چربی در ناحیه سینه و هم دارای گوشت تیره و قرمز در قسمت‌های ران است.


مواد لازم
بوقلمون 5/3 كیلو
سیب 5/1 کیلو
کره 250 گرم
ماکارونی 250 گرم
آرد 2 قاشق سوپخوری
شکر 1 استكان
گوجه برقانی 5/0 كیلو
هویج 2 عدد
سبزی معطر یك دسته
سیر 2-1 حبه
آب لیمو به مقدار کافی
نمك و فلفل به مقدار کافی


چگونگی تهیه
بوقلمون را به دقت تمیز می كنیم و می شوئیم . داخل شكم آن كمی نمك و فلفل می پاشیم. بعد ماكارونی را در آب و نمك می جوشانیم تا كاملا نرم شود. آنگاه 8 عدد از سیب های یک اندازه و سالم را كنار می گذاریم و بقیه را پوست می كنیم. سپس یك سوم از كره را درظرفی می ریزیم و روی آتش می گذاریم. بعد از اینکه کره آب شد ، سیب های خرد شده را در كره كمی سرخ می كنیم و ماكارونی را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم. بعد از مدت کمی از روی آتش برمی داریم . شكر را درظرف كوچكی می ریزیم و روی آتش ملایم می گذاریم و مرتب بهم می زنیم تا طلائی شود. آنگاه نصف استكان آب جوش داخل شكر كارامل شده می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند تا ذرات شكر كارامل شده و كاملا حل شود. بعد نصف این شربت را با مخلوط فوق هم می زنیم و داخل شكم بوقلمون را با این مواد پر می كنیم و آن را می دوزیم .

بقیه روغن را در ظرفی می ریزیم و روی آتش می گذاریم . داغ كه شد، اطراف بوقلمون را در این روغن سرخ می كنیم و دو لیوان آب می ریزیم . سبزی معطر ، چند حبه سیر ، دو عدد هویج خرد شده و بقیه سیب ها را داخل ظرف بوقلمون می ریزیم . حرارت را ملایم می كنیم و می گذاریم بوقلمون بپزد . در صورتی كه با این مقدار آب نپخت، یك لیوان آب دیگر اضافه می كنیم تا كاملاً بپزد. در اواخر طبخ سیب های درسته و گوجه برقانی را كنار بوقلمون می ریزیم تا آنها نیز بپزند، ولی له شوند . دسته سبزی معطر را از ظرف خارج می كنیم. بعد كمی نمك ، فلفل ، بقیه شربت كارامل و آب لیمو را داخل بوقلمون می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند. برای اینكه سس بوقلمون كمی غلیظ تر شود، یك قاشق سوپخوری سر خالی آرد را در 50 گرم كره كمی سرخ كرده و نصف لیوان آب به تدریج داخل آرد سرخ شده می ریزیم ومرتب بهم می زنیم. وقتی آرد كاملا صاف شد، این سس را داخل بوقلمون می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند . بعد سس را از صافی رد می كنیم و بوقلمون را در دیس می گذاریم و نخ زیر شكم آن را خارج می كنیم . سیب های درسته پخته و گوجه برقانی را دور بوقلمون می چینیم و فاصله های سیب ها را با برگ جعفری تزیین می كنیم وكمی از سس بوقلمون را كه صاف كرده ایم روی بوقلمون می دهیم.

منبع: محشر

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۳:۵۰ ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
مطمئن هستیدخوشمزه میشه!!!