سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه خورش سلک

در گزارش زیر قصد داریم طرز تهیه خورش سلک را به شما آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خورش‌ها غذایی خوش طعم هستند که از ارزش غذایی بالایی نیز برخوردار می‌باشند، دستور پخت خورش در هر منطقه دارای نکات و ظرایف مخصوص خودش است، خورش سلک در واقع خورش سنتی و بی نظیر گرگان می‌باشد که اهالی عزیز این منطقه در مراسم شادی و عروسی، همچنین در سوگواری‌ها و محرم نیز طبخ می‌نمایند.


مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم – لپه ۲/۱ پیمانه – پیاز ۲ عدد – اسفناج خرد شده ۷۰۰ گرم – آب نارنج به میزان لازم – نمک، فلفل و ادویه به مقدار لازم – آب ۵/۲ پیمانه –
چگونگی تهیه
ابتدا یک عدد پیاز رنده شده را با گوشت چرخ شده و نمک و فلفل مخلوط کرده وآنرا ورز می‌دهیم تا حالت چسبندگی پیدا کند آنرا بصورت کوفته ریزه در آورده و در روغن سرخ کرده و کنار می‌گذاریم ۰ پیاز دیکر را نگینی خرد کرده و در روغن کمی تفت می‌دهیم تا طلایی شود سپس اسفناج خرد شده را به آن اضافه کرده و لپه را نیز اضافه می‌کنیم ۰ دو پیمانه آب را اضافه کرده و حرارت را کمی تند می‌کنیم زمانیکه خورش جوش آمد گوشت را اضافه کرده و نمک و فلفل غذا را اندازه نموده و حرارت را ملایم می‌کنیم تا خورش پخته و جا بیفتد یک ربع آخر نارنج را اضافه می‌نمائیم و خورش را از روی حرارت برداشته و با پلو سرو می‌کنیم .
نکته: بهتر است لپه را از قبل خیس نموده و یا آنرا نیم پز نموده و درون غذا بریزیم .

منبع: محشر

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.