سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آغاز طرح نظارتی ضیافت رمضان در چهارمحال و بختیاری

همزمان با سراسر کشور، طرح نظارتی ضافت رمضان در استان چهارمحال و بختیاری آغاز شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، بیژن بهرامی معاون بازرسی، نظارت و مبارزه با کالای قاچاق سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری گفت: همزمان با سراسر کشور، طرح نظارت بر بازار ماه مبارک رمضان با عنوان «ضیافت» و با همکاری ۴۰ بازرس و کارشناس در قالب ۲۰ گروه در این استان آغاز شد.

او افزود: اجرای این طرح تا پایان ماه رمضان و با نظارت بر نحوه توزیع، کیفیت و قیمت کالا‌های پر مصرف ادامه دارد.

بهرامی اضافه کرد: مواد پروتئینی، شکر، زولبیا و بامیه، خرما، برنج، روغن و حبوبات از جمله بیشترین کالا‌های مصرفی در ماه رمضان است.

او ادامه داد: رعایت نرخ‌های مصوب و سود قانونی، نصب برچسب قیمت بر روی تمامی کالا‌ها و صدور فاکتور رسمی در قبال فروش کالا از مواردی است که همه اصناف ملزم به رعایت آن هستند.

بهرامی از مردم استان خواست: درصورت مشاهده هر گونه تخلف در این زمینه، موارد را از طریق شماره تلفن ۱۲۴ گزارش کنند.

انتهای پیام/ف

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.