سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شامی ترش خوشمزه شمالی + دستور تهیه

در مطلب زیر قصد داریم شما را با دستور تهیه شامی ترش آشنا کنیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شامی ترش یه خورشت خوشمزه شمالی است که با شامی‌های گوشتی که داخل سس گوجه مزه دار میشن تهیه می شود . شامی‌های گوشت با لپه یا آرد نخودچی و یا ساده درست میشوند که  در ادامه طرز تهیه  خورشت شامی ترش خوشمزه و خوشبو را برایتان آماده کرده ایم  که با سبزی‌های معطر هم تهیه شده است.

مواد لازم برای تهیه خورشت شامی ترش
۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ عدد سیب زمینی
۲ عدد گوجه فرنگی
۱ عدد پیاز
۱ قاشق غذاخوری پیاز داغ
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۱ قاشق غذاخوری سرخالی چوچاق خشک یا دو قاشق غذاخوری سرخالی چوچاق تازه
۱ قاشق غذاخوری سرخالی خالواش خشک یا دو قاشق غذاخوری سرخالی خالواش تازه
آبغوره به میزان لازم
نمک، فلفل و زرچوبه به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه شامی ترش
مواد لازم برای تهیه شامی ترش

مراحل تهیه خورشت شامی ترش
برای تهیه این خورشت خوشمزه ابتدا باید شامی هارو آماده کنیم پس یک عدد پیازی که داشتیم رنده می کنیم و آب اضافیش رو هم می گیرم، بعد گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و نیمی از سبزی‌های معطری که داشتیم رو به پیاز اضافه می کنیم.

حالا مواد رو خوب با هم ورز می دیم تا خوب منسجم بشن.

بعد گلوله گلوله از مواد برمی داریم و گرد و مسطحشون می کنیم و داخل ماهیتابه‌ای که به میزان کافی روغن داره و داغ هم شده هر دو طرفشون رو سرخ می کنیم. این مقدار مایه برای ۴ الی ۵ عدد شامی کافیه.

وقتی شامی‌ها تقریبا سرخ شدن دو عدد گوجه رو هم که چهار قاچ کردیم و کمی نمک هم بهشون زدیم داخل ماهیتابه می ذاریم تا اون‌ها هم سرخ بشن.

البته استفاده از گوجه در این خورشت اختیاریه، ولی به نظر من حتما ازش استفاده کنین که عالی میشه.

حالا شامی و گوجه رو از ماهیتابه در میاریم و پیاز داغ، رب، نمک، فلفل و زرچوبه رو داخل همون روغن می ریزیم.

رب رو تفت می دیم تا سرخ بشه و بعد مابقی سبزی‌های معطر رو اضافه می کنیم و فقط کمی تفتشون می دیم.

حالا حدود یک و نیم لیوان آب به موادمون اضافه می کنیم و اجازه میدیم تا سسمون جوش بیاد.

بعد شامی‌ها رو به سس اضافه می کنیم و اجازه می دیم تا حدود نیم ساعت با سس بپزن تا شامی هم مغز پخت بشه و هم مزه سس رو بگیرن.

وقتی سس کمی غلیظ شد بر طبق سلیقمون و میزان ترشی که دوست داریم آبغوره بهش اضافه می کینم.

در نهایت وقتی خورشت جا افتاد و سس تنگ آب شد گوجه‌های سرخ شده رو هم اضافه می کنیم تا با سس داغ بشن.

حالا خورشت ما حاضره و می تونیم سروش کنیم، در صورت تمایل با سیب زمینی سرخ شده تزیینش کنین که باز هم بهتون پیشنهاد می کنیم از سیب زمینی سرخ شده هم استفاده کنید … نوش جان

منبع: وب سایت دو نفره

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.