سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کاهش فروش ۷۰ درصدی بنزین درجایگاه‌های اصفهان

رییس انجمن صنفی جایگاه‌داران سوخت اصفهان گفت:فروش جایگاه‌های بنزین در فروردین امسال به کمتر از ۷۰ درصد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته رسید که در نتیجه کارمزد فروردین تکاپوی حقوق کارگران را نمی‌دهد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،پیمان کامران رییس انجمن صنفی جایگاهداران استان اصفهان افزود:خسارت‌ها، حدود ۳۰۰ جایگاه سوخت در استان را با مشکلات مالی عدیده از جمله برای پرداخت حقوق کارگران مشکل مواجه کرده است.

او با بیان این که از ابتدای اسفند پارسال با شیوع بیماری کرونا و کاهش تردد‌ها حدود ۴۰ درصد از فروش بنزین در جایگاه‌های سوخت استان کاسته شد، تصریح کرد: فروش این جایگاه‌ها در فروردین امسال به کمتر از ۷۰ درصد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته رسید که در نتیجه کارمزد فروردین تکاپوی حقوق کارگران را نمی‌دهد.

کامران به خسارت‌هایی که تعدادی از جایگاه‌های سوخت در نا آرامی‌های آبان سال گذشته دیدند، اشاره و خاطرنشان کرد: در نا آرامی‌های پس از سهمیه‌بندی بنزین، ۱۷ جایگاه سوخت در این استان حدود ۴.۵ میلیارد تومان زیان دید و شرکت‌های بیمه با وجود داشتن الحاقیه بلوا و آشوب کمتر از ۲۰ درصد این خسارت‌ها را پرداخت کردند و کمکی نیز از طرف دولت پرداخت نشد.

او به دیگر مشکلات جایگاه‌های سوخت پس از شیوع بیماری کرونا اشاره و اضافه کرد: اواخر اسفند سال گذشته مصوب شد که کارگران موظفند برای مشتریان اقدام به سوختگیری کنند که این موضوع با مسائلی همراه است.

کامران با بیان اینکه بطور معمول برای هر سکو با چهار نازل یک کارگر مشغول کار است، تاکید کرد: چگونه یک نفر می‌تواند برای چهار نفر همزمان سوخت‌گیری کند از طرفی زمانی‌که کارگر به پنجره خودرو مراجعه و کارت‌های سوخت و بانکی مشتری را دریافت می‌کند، آیا در این میان ویروس منتقل نمی‌شود.

او با بیان اینکه جایگاه‌های سوخت همچنین ملزم به تهیه دستکش و ضدعفونی کردن نازل‌ها و کارتخوان‌ها برای چند بار در روز شدند، گفت: جایگاهداران شهر اصفهان با وجود کاهش درآمدی در یک ماه گذشته حدود ۲۰۰ میلیون تومان بابت خرید دستکش یک بار مصرف، الکل و ماسک هزینه کردند و هیچ بخشی به فکر پرداخت این هزینه‌ها نیست.

به گفته او، ابلاغ ممنوعیت دریافت وجه نقد نیز از دیگر مشکلات جایگاه‌های سوخت است و مشتریان بسیاری هستند که با وجود نصب بنر‌های اطلاع‌رسانی، بعد از سوخت‌گیری اعلام می‌کنند فقط امکان پرداخت نقدی دارند درحالیکه وزارت نفت می‌توانست سازوکاری اتخاذ کند که افراد ابتدا پول بنزین را از طریق کارت بانکی پرداخت و سپس سوخت‌گیری کنند.

رییس انجمن صنفی جایگاهداران استان اصفهان با اشاره به اینکه پس از معرفی جایگاه‌های سوخت به‌عنوان دومین مرکز شیوع بیماری کرونا، بسیاری از کارگران از حضور در محل کار خودداری کردند، افزود: در روز‌های سراسر تعطیل دوازدهم و سیزدهم فروردین نیز اجازه تعطیلی یا کاهش ساعت کار به این جایگاه‌ها داده نشد.

کامران تصریح کرد: از طرف دیگر با پایین آمدن فروش بنزین، میزان ماندگاری این فراورده در مخازن افزایش یافته که این امر باعث تبخیر و زیان بیشتر شده است.

او از جمله خواسته‌های این صنف برای رفع مشکلات مذکور را افزایش علی الحساب ۴۰ درصدی نرخ کارمزد، تخصیص بسته حمایتی و محاسبه کردن میزان فروش به لیتر برابر با ماه مشابه سال ۹۸ عنوان کرد.

حدود ۳۰۰ جایگاه پمپ بنزین و ۱۶۰ جایگاه سی ان جی در استان اصفهان فعال است.

منبع:ایرنا

انتهای پیام/م

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.