سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه پاناکوتای وانیلی خوشمزه و مجلسی + چند نمونه تزیین

در گزارش زیر طرز تهیه پاناکوتای وانیلی و چند نمونه تزیین آن را برای شما آماده کرده ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دسر پاناکوتا به تازگی در ایران طرفداران زیادی پیدا کرده، این دسر به سادگی تهیه می‌شود و می‌تواند گزینه خوبی برای پذیرایی از مهمانهایتان باشد. برای تهیه پاناکوتای وانیلی با ما همراه شوید.


مواد اولیه
شیر...۲ لیوان
خامه صبحانه.. ۱/۲ لیوان
شکر..۳/۴ لیوان
پودرژلاتین. ۲ قاشق غذاخوری
وانیل... ۱/۲ قاشق چای خوری
آب سرد.۱/۴ پیمانه

طرز تهیه:
آب سرد درون کاسه‌ای بریزید سپس پودر ژلاتین را روی آن پاشیده و زمانی که حالت اسفنجی پیدا کرد آن را روی بخارآب بن ماری می‌کنیم تا ذرات ژلاتین کاملا ذوب وحل شود. شیر را همراه شکرروی حرارت ملایم قرارمی‌دهیم تا شکرحل شده و شیرکمی گرم شود. خامه را نیز به روش بن ماری گرم میکنیم تا روان شود و ژلاتین را به شیرافزوده نموده و هم میزنیم سپس خامه روان شده را نیزبه بقیه مواد اضافه می‌کنیم خوب مخلوط کرده و در آخر وانیل را افزوده می‌کنیم. (مواظب باشیدخامه و شیر نجوشند فقط درحد گرم شدن ومخلوط شدن مواد باهم کافی است) می‌تونید شیر را از روی حرارت بردارید. ابتدا خامه را با چند قاشق از شیر گرم یکدست کنید سپس مخلوط شیر و خامه را به کل شیر اضافه کنید می‌توانید کمی از مواد بردارید و به آن رنگ خوراکی بزنید.
پاناکوتا رادر یخچال بزارید تا کاملا سفت بشود.

 

 

منبع: خبربانو

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.