سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه یک دسر خوشمزه و مقوی با زرده تخم مرغ

در گزارش زیر طرز تهیه دسر زرده تخم مرغ که از ارزش غذایی بالایی برخوردار است را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در دسر زرده تخم مرغ همانگونه که از اسمش پیداست از همین ماده خوراکی استفاده می شود اما با این تفاوت که با طعم شربت همراه است این دسر از ارزش غذایی بالایی برخوردار است و تاثیرات و فایده های زیادی بر سلامتی ما میگذارد می خواهیم شما را با روش تهیه این دسر لذیذ آشنا کنیم.

 

دسر زرده تخم مرغ  نوعی کرم ساده و سرشار از تخم مرغ است که با افزودن شربت میوه طعم دلپذیری پیدا می‌نماید.

مدت زمــان طــبخ: ۲۰ دقیقه
مناسب برای تعداد: ۴ نفر

مواد لازم:
۱. زرده تخم مرغ: ۵ عدد
۲. شکر دانه ریز: ۱۰۰ گرم
۳. آب انگور سفید: ۱۵۰ میلی لیتر
۴. بیسکویت بادامی جهت سرو: مقداری

طرز تهیه دسر زرده تخم مرغ :
۱. زرده‌های تخم مرغ را داخل کاسه‌ای بریزید.
۲. شکر دانه ریز را به زرده‌ها اضافه نمایید. مواد را خوب بزنید تا غلیظ و کرم رنگ شوند و حجم آن‌ها دو برابر گردد.
۳. کاسه حاوی زرده و شکر را روی قابلمه‌ای از آب در حال جوش قرار دهید.
۴. آب انگور را به مخلوط اضافه نمایید و مرتب هم بزنید تا مخلوط کفدار و گرم شود. این مرحله از تهیه دسر ممکن است حدود ۱۰ دقیقه طول بکشد.
۵. کرم آماده شده که باید به صورت یک مایه کفدار و با رنگ روشن باشد را داخل ۴ لیوان بریزید.
۶. در صورت تمایل، این کرم را داغ و با میوه تازه یا بیسکویت بادامی سرو نمایید.


دسر زرده تخم مرغ  نوعی کرم ساده و سرشار از تخم مرغ است که با افزودن شربت میوه طعم دلپذیری پیدا می‌نماید.

منبع: خبربانو

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.