سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه دسر تیرامیسو خانگی

دسر تیرامیسو خانگی، در عین ساده‌بودن، زمانبر است؛ تهیه این دسر نزدیک به یک ساعت زمان می‌برد و البته بهتر است تا یک روز توی یخچال بماند که آماده شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این جمله گویای همه‌چیز است و البته که باید آن را جدی بگیرید. تیرامیسو یکی از پرکالری‌ترین دسر‌هایی است که می‌توانید انتخاب کنید؛ پس اگر رژیم دارید یا باید بی‌خیال آن شوید یا رژیم‌تان را فراموش کنید. فرقی هم نمی‌کند تیرامیسوی شما خانگی باشد یا از بیرون آن را تهیه کرده‌اید.

مواد اولیه برای طرز تهیه دسر تیرامیسو خانگی
قهوه: ۱۸۰ میلی‌لیتر
تخم‌مرغ: ۴ عدد
شکر: نصف فنجان
پودر کاکائو: به‌میزان لازم برای تزئین
شکلات رنده‌شده‌ی تیره: ۲۰۰ گرم
بیسکوئیت لیدی فینگر: ۲۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه: ۴۰۰ گرم


طرز تهیه دسر تیرامیسو خانگی
۱۸۰ گرم قهوه درست کنید و بگذارید سرد شود؛ قهوه‌ی شما می‌تواند با پودر قهوه‌ی فوری (نسکافه) درست شود یا بسته به طبع شما، قهوه فرانسه یا اسپرسو باشد.
سفیده و زرده‌ی تخم‌مرغ را جدا کنید.
سفیده‌ها را هم بزنید که کف کند و سپس آن را کنار بگذارید.
زرده‌ها را در ظرفی جداگانه با شکر هم بزنید که بافت فوم‌مانند پیدا کند.
پنیر ماسکارپونه را زرده‌ی تخم‌مرغ و شکر اضافه کنید و تا زمان یکنواخت‌شدن هم بزنید.
سفیده‌ی تخم‌مرغ را اضافه کنید و هم بزنید.
یک لایه بیسکوئیت را با قهوه نم‌دار کنید و ان را کف ظرفی مستطیلی بچینید.
روی بیسکوئیت را با لایه‌ای از مایه‌ی ماسکارپونه و تخم‌مرغ بپوشانید و سپس شکلات را روی آن رنده کنید.
لایه‌ی بعدی بیسکوئیت را هم نم‌دار کنید و مرحله‌ی قبل را برای همین لایه هم تکرار کنید.
به‌تعداد دلخواه می‌توانید لایه‌ها را به‌همین روش اضافه کنید.
روی لایه‌ی آخر را با پودر کاکائو تزئین کنید.
دسر را دست‌کم برای مدت یک شب در یخچال نگه دارید که استراحت کند و جا بیفتد.


منبع: خبربانو

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۰:۳۱ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۹
عالی