سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ترشک هفت میوه ترش و خوشمزه + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه ترشک خانگی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر شما هم از علاقمندان به ترشیجات هستید و بابت استفاده از خوراکی‌های آماده نگران هستید می‌توانید به راحتی و با هزینه کم در خانه ترشک هفت میوه درست کنید.



مواد لازم:
آلبالو خشک، آلو خشک، زردآلو خشک، آلو بخارا: از هر کدوم ۱ پیمانه
زرشک: نصف پیمانه
انار دون: نصف پیمانه
آب آلبالو: ۱ پیمانه
آب زرشک: ۲ پیمانه
آب معمولی: ۱ پیمانه
نمک، شکر یا آب نبات، گلپر: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا داخل قابلمه تمام میوه‌های بالا رو با آب زرشک، آب آلبالو و آب معمولی مخلوط کنید و نمک و شکر و گلپر هم بهش اضافه کنین و روی شعله گاز قرار بدین.
اگرآب زرشک یا آب انار نداشتین به جاش آب اضافه کنین یا آب آلبالو.
با احتیاط هم بزنین تا ته نگیره و بعد از جوش اومدن درش رو بگذارین و شعله رو کم کنین.
حواستون باشه که آبش تبخیر نشه اگر شد دوباره بهش آب انار یا آب زرشک اضافه کنین.
چون وقتی این ترشک سرد میشه غلیظتر میشه.

نکته۱: کساییکه طبعشون خیلی سرده حتما به جای شکر دو تا نبات رو آب کنن و داخلش بریزن تا متعادل‌تر شه.
نکته ۲: اگر رنگ این ترشک براتون مهمه میتونین نصف قاشق چایخوری رنگ خوراکی ژله‌ای قرمز بهش اضافه کنین.
نکته ۳: چند ساعت بعد پخت در قابلمه رو ببندین و ترشک رو تو محیط قرار بدین تا سرد شه.
نکته ۴: با توجه به ماندگاری بالا ترشی رو تو ظرف دربسته قرار بدین و ترجیحا تو یخچال بگذارین.

منبع: خبربانو

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.