به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز ، بهبودی رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجانشرقی گفت: استان آذربایجان شرقی با حدود چهار میلیون نفر جمعیت پنج درصد از سهم جمعیتی کشور را به خود اختصاص داده و کلانشهر تبریز هم برای استانهای مجاور و در بیرون از کشور نقشی فرامنطقهای دارد.
او افزود: از منظر اقتصادی، ۲۰ درصد شاغلان استان در بخش کشاورزی، ۳۵ درصد در بخش صنعت و ۴۵ درصد نیز در بخش خدمات هستند.
بهبودی با بیان اینکه ۸۵ درصد شاغلان آذربایجان شرقی در بخش خصوصی و تنها ۱۵ درصد شاغلان در بخش عمومی فعالیت میکنند،گفت: این استان درونزا بوده و به توانمندیهای فعالان اقتصادی و اجتماعی خود متکی است.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی گفت: شعار سال گذشته کشور رونق تولید بود و یکی از شاخصترین نمودهای تحقق این شعار در آذربایجان شرقی افزایش ۵۰ درصدی میزان صادرات استان و رسیدن به رقم سه میلیارد و ۹۰ میلیون دلاری در برابر متوسط رشد ۱۸ تا ۲۰ درصدی صادرات کشور است.
او گفت: در سال گذشته تحرکات خوبی در عرصه سرمایه گذاری بخش صنعت استان و درخواست صدور مجوز بهره برداری صورت گرفت، به طوری که ۲۰۰ واحد صنعتی استان جهت دریافت مجوز طرح توسعه اقدام کردند.
او گفت: در عرصه معدن نیز که یکی از محورهای توسعه استان در سالهای آینده خواهد بود، قدمهای ارزشمندی برداشته شد و به بهره برداری رسیدن طرحهای توسعه مس و نفلین سینیت چهره صنعتی استان را متحول خواهد کرد و سهم استان را در اقتصاد کشور افزایش خواهد داد.
بهبودی به فعالیتهای کشاورزی آذربایجان شرقی نیز اشاره کرد و گفت: در سال گذشته سه هزار هکتار از اراضی استان به آبیاری تحت فشار مجهز شدند که موجب افزایش محصولات، بازدهی کشاورزی و درآمد کشاورزان میشود.
او افزود: البته سال ۹۸ سالی پرحادثه بود و پایان سال نیز موج کرونا گریبانگیر کشور و البته کل دنیا شد و همه مسائل را تحت تاثیر قرار داد که اکنون تلاش میکنیم تبعات منفی اقتصادی را تقلیل دهیم.
انتهای پیام/ک