سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

باسلوق خانگی و خوشمزه + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه یک شیرینی ساده خانگی را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،خیلی از خانم‌ها دوست دارند شیرینی را خودشان در خانه تهیه کنند، اما مشکل اینجاست که ممکن است شما هم مثل خیلی‌های دیگر با این کار آشنا نباشید. علاوه بر این ممکن است وسایل تهیه شیرینی در خانه موجود نباشد و در این روز‌های قرنطینه خانگی، شیرینی درست کردن کار وقت‌گیری باشد.

مواد لازم:

نشاسته گل: ۱۵۰ گرم
آب: دوونیم پیمانه
جوهرلیمو: یک هشتم قاشق چای‌خوری
شکر رژیمی: یک و یک‌چهارم پیمانه (شکر معمولی: ۵۰۰ گرم)
پودر ژلاتین: یک قاشق سوپ‌خوری
گلاب: دو قاشق سوپ‌خوری
پودر نارگیل: به مقدار لازم
مغز گردو: به مقدار لازم
مغر پسته: به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱. نشاسته را با مقداری آب سرد مخلوط می‌کنیم. وقتی حل شد، حرارت را روشن می‌کنیم. جوهر لیمو را به آن اضافه کرده و مدام هم می‌زنیم.

۲. شکر را در بقیه آب می‌ریزیم. پودر ژلاتین را به شکر اضافه و وقتی حل شد مخلوط را به نشاسته اضافه می‌کنیم.

۳. مواد را خوب هم می‌زنیم تا غلیظ شود، گلاب را اضافه کرده و خاموش می‌کنیم. پودر نارگیل را در ظرف ریخته و به اندازه یک قاشق از نشاسته را روی پودر نارگیل می‌ریزیم، بعد گردو و خلال پسته را داخل آن فرو می‌کنیم و مقداری پودر نارگیل روی آن می‌ریزیم. در ظرف می‌چینیم و دو الی سه ساعت داخل یخچال می‌گذاریم.

فوت کوزه‌گری:

باسلوق خانگی را حتما در یک ظرف در بسته و داخل یخچال نگهداری کنید، در غیر این صورت خیلی زود خراب می‌شود.

منبع: برترین‌ها

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۹:۰۰ ۳۱ فروردين ۱۳۹۹
اه اه اه چقدر بدم میاد
ناشناس
۱۸:۲۵ ۳۱ فروردين ۱۳۹۹
سلام من درس کردم روی نایلون پهن کردم اما چسبید ب نایلون چ کار کنم