امانالله طوقی سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت: ۲۲ هزار و ۲۰۸ هکتار از سطح مراتع سیستان و بلوچستان در این مدت علیه ملخ بالدار و ۱۵ هزار و ۷۶۸ هکتار علیه پوره ملخ سمپاشی شده است.
او با بیان اینکه مبارزه با ملخ صحرایی در سراسر سیستان و بلوچستان در حال انجام است، افزود: شهرستانهای سرباز با ۶ هزار و ۳۶۰ هکتار، قصرقند با پنج هزار و ۴۹۶ هکتار، نیکشهر با چهار هزار و ۹۴۰ هکتار، کنارک با پنج هزار و ۷۲۰ هکتار و ایرانشهر با پنج هزار و ۵۷۶ هکتار بیشترین سطح مبارزه با ملخ صحرایی سیستان و بلوچستان را تشکیل میدهند.
سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان گفت: تخصیص اعتبارات ملی و استانی برای مقابله جدی با این آفت ضروریست.
او تاکید کرد: بارندگیها و گرمای هوا شرایط را برای افزایش جمعیت ملخهایی که قبلا موفق به تخم ریزی شدهاند فراهم کرده است.
طوقی با اشاره به افزایش ریزشهای ملخ صحرایی در استان از همه مسوولان خواست با کارکنان سازمان جهاد کشاورزی که به عنوان مدافعان امنیت غذایی مشغول انجام وظیفه هستند همکاری بیشتری در تأمین خودرو و اعتبار برای تهیه سم و تجهیزات مبارزه داشته باشند.
او اظهارداشت: ضروریست کشاورزان در صورت مشاهده این آفت مراتب را به نزدیکترین مرکز جهاد کشاورزی شهرستان اطلاع رسانی کنند.
سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان ادامه داد: این سازمان پارسال هنگام هجوم ملخ صحرایی به استان با بسیج تمام امکانات، مبارزه با این آفت را در سطح ۲۱۱ هزار و ۵۳۵ هکتار از مراتع منطقه انجام داد و مانع آسیبرسانی به بخش کشاورزی شد.
انتهای پیام/گ