مهمترین مزیت باقلا این است که روند تولید آن سازگاری بیشتری با محیط زیست دارد و کمتر موجب آلودگی و افزوده شدن مواد به سختی تجزیه شونده به کره زمین میشود.
یک نکته مهم این است که سویا تنها در شرایط آب و هوایی گرم به خوبی به عمل میآید و صادر کردن آن به دیگر نقاط جهان مستلزم مصرف سوخت فراوان است که این امر هم به انتشار گسترده گازهای گلخانهای میانجامد. در مقابل بررسیهای محققان دانمارکی نشان میدهد باقلا هم در هوای گرم و هم در هوای سرد به خوبی قابل پرورش است و به خوبی میتواند جایگزین گوشت و سویا شود.
منبع: فارس
انتهای پیام/