سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سالاد سیب زمینی هندی خوشمزه و متفاوت + طرز تهیه

در مطلب زیر طرز تهیه سالاد سیب زمینی به سبک هندی را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، می خواهیم طرز تهیه سالاد سیب زمینی به سبکی خوشمزه و آسان را به شما آموزش دهیم؛ این سالاد مناسب مهمانی ها و دورمی های خودمانی می باشد؛ تا پایان همراه ما باشید.


مواد لازم
سیب زمینی
۳ عدد
نخود فرنگی
۱ لیوان
آبلیمو
۱ قاشق چای خوری
هویج
۲ عدد
ماست خامه‌ای
۱ لیوان
سس مایونز
۱ قاشق غذا خوری
روغن زیتون
۱ قاشق غذا خوری
سس گوجه فرنگی
۲ قاشق غذا خوری
خیار
۳ عدد
شوید
به مقدار لازم
کره
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم


طرز تهیه
ابتدا سیب زمینی‌ها را شسته و پوست بگیرید و به صورت مربعی درشت خرد کنید و بعد آن‌ها را با مقدار کمی آب، نمک و کره بپزید. طوری که آب اضافی در ظرف باقی نماند.

هویج را رنده درشت بزنید و نخودفرنگی را به همراه مقداری آب، نمک و روغن خوب بپزید. هویج و نخودفرنگی را به سیب زمینی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد پخش شوند.

ماست را خوب بزنید و به همراه سس مایونز، روغن زیتون، آبلیمو، سس گوجه فرنگی، مقداری شوید و نمک مخلوط کنید تا به شکل یکنواخت و سس مانند تبدیل شوند. سس را به همراه مقداری فلفل قرمز به مواد اضافه کرده و آن‌ها را داخل یخچال قرار دهید و نیم ساعت صبر کنید.

خیار را از درازا به صورت نوار‌های بسیار باریک برش بزنید، خیار‌ها را داخل قالب یا ظرف که چرب کرده اید قرار دهید، سالاد را روی خیار‌ها بریزید و با فشار قاشق خوب پرس کنید، ظرف سالاد را به مدت ۲تا۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود. با دقت ظرف را داخل دیس برگردانید.

سایر نکات
۱) در صورت تمایل به جای خیار از خیارشور استفاده کنید.
۲) میتوانید سالاد را داخل ظرف مناسب کشیده و بعد خیار یا خیارشور را روی آن قرار دهید.
۳) این سالاد به صورت تند سرو میشود.
۴) در صورت تمایل مقداری ذرت پخته شده هم به سالاد اضافه کنید.
۵) دقت کنید حتما از ماسب سفت استفاده کنید تا در یخچال آب نیندازد.

 

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.