سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آموزش آشپزی؛ از کوکوی پاغازه و پاکورا تا پتاژ و کاستارد با گولاچ

در گزارش زیر طرز تهیه چند نوع غذای خوشمزه شهر‌های مختلف ایران را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ترکیب خوراکی‌ها و عطری که فضای خانه را پر می‌کند، فوت کوزه‌گری غذا‌ها و خلق طعم‌های جدید همه و همه جان تازه به روح آدم می‌دهد.

انگار عطر و طعم‌ها در هوا می‌پیچند وبعد از آن هر چه روح را خراش داده‌ است برای دقایقی فراموش می‌شود. غذا‌های محلی هر شهر، مانند امضایی برای آن شهر است.


بیشتر بخوانید:آموزش آشپزی؛ از مرغ پرتقالی و فاج تا خورش سماق و توپ موز


به آشپزخانه مجازی خوش آمدید

طرز تهیه کوکوی پاغازه غذای محلی کرمانشاه


طرز تهیه پلو انبه به ۲ روش معروف


شیرینی گولاچ + طرز تهیه


طرز تهیه کراکت بادمجان خوشمزه و عالی


طرز تهیه کله جوش


طرز پخت مانی پلو غذای خوش طعم دامغانی


بفرمایید «آش محلی» همدان/ از «آش سماق» تا «آش ترش»


طرز تهیه کرامبل سیب یک میان وعده عالی


طرز تهیه شیرینی آسان و خوشمزه اتریشی


طرز تهیه حلوا نشاسته


کاستارد برنج + طرز تهیه


صبحانه عالی متفاوت


طرز تهیه پاکورا غذای هندی پاکستانی تند و خوشمزه


بستنی چوبی هندوانه + دستور تهیه


چگونه کیک شربتی درست کنیم؟


طرز تهیه پتاژ برنج


طرز تهیه زیتون پرورده


طرز تهیه پتاژ لبو و لوبیا سفید


لقمه موز و بادام زمینی + دستور تهیه

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.