سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نگرانی دیدبان حقوق بشر درباره زندانیان فلسطینی و اردنی در عربستان

سازمان دیدبان حقوق بشر درباره زندانیان فلسطینی و اردنی در عربستان و مجازات با وارد کردن اتهام‌های ساختگی و شکنجه‌های سخت ابراز نگرانی کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، مایکل پیج، معاون مدیر سازمان دیدبان حقوق بشر در بخش غرب آسیا اعلام کرد با توجه به سابقه طولانی عربستان سعودی در محاکمه‌های ظالمانه، ممکن است این کشور برخی از فلسطینیان و اردنی‌های زندانی را با اتهام‌های ساختگی و شکنجه‌های سخت مجازات کند.

عربستان سعودی بیش از ۶۰ فلسطینی و اردنی را به دلیل یاری مساله فلسطین بازداشت و اتهاماتی از قبیل کمک به گروهی تروریستی و حمایت مالی از آن به این افراد وارد کرده است.

عربستان سعودی در کیفرخواست صادر شده علیه بازداشتی‌های فلسطینی ادله خنده‌داری مانند کشف و ضبط روغن زیتون از آنها، فرستادن قربانی به غزه و داشتن کتابی درباره تاریخ فلسطین ذکر کرده است.


بیشتر بخوانید:


معاون مدیر دیدبان حقوق بشر در بخش غرب آسیا گفت که برخی از زندانی‌ها از کارشکنی‌های خطرناکی در زندان‌های عربستان خبر دادند و آن هم درست در زمانی که ویروس کرونا جان این زندانیان را تهدید می‌کند.

در همین ارتباط، دیدبان حقوق بشر در گفت‌وگو با ۶ تن از نزدیکان ۷ زندانی فلسطینی یا اردنی که همگی آن‌ها به علت ترس از انتقام نخواستند نامشان فاش شود، گزارش کرد که دستگاه‌های امنیتی عربستان سعودی ۵ نفر از این افراد را با ورود ناگهانی به خانه‌شان در سال ۲۰۱۸ و ۲ نفر دیگر در فرودگاه دستگیر کرده است.

اعضای خانواده اسرا در این گفت‌وگو به برخی کارشکنی‌های مقامات سعودی در دستگیری افراد یادشده اشاره کردند از جمله ناپدید شدن قهری، حبس طولانی مدت در سلول انفرادی و شکنجه.

برخی از نزدیکان زندانیان گزارش کردند که اعضای خانواده‌شان ناگهان به مدت چند هفته تا ۶ ماه ناپدید می‌شدند و آن‌ها به دنبال این موضوع به پلیس اطلاع می‌دانند، اما مقامات عربستانی وجود این افراد در زندان‌ها را تکذیب می‌کردند.

برخی از نزدیکان این زندانیان که کیفرخواست صادره را دیده بودند، گفتند در این کیفرخواست‌ها به اتهاماتی، چون عضویت در گروهی تروریستی و کمک به آن اشاره شده بی‌آنکه نامی از آن برده شود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.