متن پیام به شرح زیر است.
انالله و انا الیه راجعون
ارتحال عالم ربانی، اسوه زهد و تقوی و انقلابیگری، پیشتاز در مبارزات انقلابی، مرحوم حجت الاسلام و المسلمین آقای حاج شیخ حسن قربانی رضوان الله علیه، باعث تاثر و اندوه شد.
اینجانب ضمن عرض تسلیت به فرزندان و بیت مکرم و بستگان و همه همشهریان عزیز ساوجی و جامعه روحانیت شهرستان ساوه و همه ارادتمندان به انقلاب و رهبری، جمعه را در شهرستان ساوه عزای عمومی اعلام میکنم
از عموم مردم ولایتمدار و متدین ساوه تقاضا میکنم به پاس خدمات و مجاهدتهای آن مرحوم، جمعه شب نماز لیله الدفن و تلاوت سوره الرحمان به نیت آن مرحوم را فراموش نکنند.
خدای متعال روح ایشان را با انبیاء و اولیاء الهی محشور نموده، و به خانواده محترم و دوستان ایشان صبر جمیل و اجر جزیل عنایت نماید.
سید ابراهیم حسینی
رئیس حوزه علمیه حضرت، ولی عصر (عج) و امام جمعه شهرستان ساوه
مجاهد نستوه حجت الاسلام شیخ حسن قربانی از مبارزین انقلابی ساوه و یار انقلاب، امام و رهبری ۲۸ فرورودین ۹۹ در سن ۸۵ سالگی به دیار باقی شتافت.
ایشان متولد ۱۳۱۲ بود و از ابتدای شکل گیری نهاد نماز جمعه، به عنوان امام جمعه موقت ساوه در سالهای متمادی به تبیین ارزشهای انقلاب اسلامی در این سنگر پرداخت.
از ثمرات فعالیتهای این مجاهد نستوه میتوان به تاسیس اولین دارالتحفیظ قرآن کریم و انجمن حمایت از فقرا در شهر ساوه اشاره کرد.
هادی انقلابیون ساوه، که همواره در تمام ادوار زندگی خود، دغدغدغهی انقلاب اسلامی را داشت، پیروی عملی از خط ولایت و رهبری را به عنوان اصول اساسی حرکتهای سیاسی خود میدانست و پس از سالها مبارزه در سن ۸۶ سالگی دارفانی را وداع گفت.
مرحوم حجت الاسلام قربانی از چهرهای خدوم انقلابی ساوه بود که با تشکیل اولین حوزه علمیه در مسجد مقدس زاده، و بهره گیری از ظرفیتهای مردمی، این مکان را به عنوان نقطه تمرکز خود برای تقویت جبهههای حق علیه باطل قرار داد.
ایشان قبل از انقلاب با بستر سازی و هدایت مبارزات مردمی و توزیع اعلامیههای امام راحل (ره) نقشی اساسی در شکل گیری انقلاب اسلامی در ساوه ایفا کرد به طوریکه از سوی عوامل رژیم بارها مورد تعقیب قرار گرفت و نهایتا در قزوین بازداشت و از شدت شکنجهها موجب شکسته شدن، دست ایشان شد.
مرحوم حجت الاسلام قربانی در ادامهی فعالیتهای انقلابی و مذهبی، با همکاری مرحوم آیت ا... علامه عسگری و مرحوم آیت الله گلپایگانی، زمینههای احداث حوزه علمیه ساوه را پایه ریزی کرد که همینک این حوزه به محل تربیت طلاب و مرکز نشر معارف در ساوه تبدیل شده است.
انتهای پیام / ج