سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مخالفان ترامپ از عضویت در کارگروه ویژه بازگشایی اقتصاد محروم شدند

کاخ سفید از قرار دادن نام یک سناتور جمهوری‌خواه و همچنین چند سناتور دموکرات منتقد رئیس‌جمهور آمریکا در کار گروه ویژه از سرگیری فعالیت اقتصادی پساکرونایی خودداری کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری هیل، کاخ سفید از گنجاندن سناتور میت رامنی، نماینده ایالت یوتا در کارگروه ویژه بازگشایی اقتصاد خودداری کرد.

کاخ سفید روز پنج شنبه فهرستی با عنوان گروه بازگشایی دوباره آمریکا منتشر کرد که شامل ۷۰ سناتور می‌شدند که ۵۲ سناتور جمهوری خواه هم‌حزبی رامنی در سنا نیز در آن قرار داشتند. سناتور میت رامنی تنها سناتور جمهوری خواهی است که در کار گروه ویژه بازگشایی اقتصاد حضور ندارد.

سخنگوی سناتور رامنی و یک منبع آگاه اعلام کرد این سناتور هم‌حزبی رئیس‌جمهور آمریکا تائید کرده که از او برای شرکت در این کارگروه دعوت نشده است. سناتور رامنی از مخالفان جدی سیاست‌های ترامپ است و این دو بار‌ها به دلایل مختلف همدیگر را مورد انتقاد قرار داده اند.

رامنی همچنین تنها سناتور جمهوری خواهی است که اوایل امسال به یکی از بند‌های استیضاح ترامپ، سوء استفاده از قدرت، در جریان بررسی آن در سنا رای مثبت داد. اما دشمنی ترامپ و رامنی به سال‌ها قبل بر می‌گردد. رامنی از منتقدان جدی ترامپ در زمان انتخابات مقدماتی جمهوری خواهان در سال ۲۰۱۶ بود. ترامپ نیز طی این سال‌ها رامنی را از حملات لفظی خود بی نصیب نگذاشته و او را یکی از بدترین اعضای حزب جمهوری خواه در تاریخ دانسته است.

علاوه بر رامنی، نام برخی از منتقدان سرسخت سیاست‌های ترامپ از حزب دموکرات، در فهرست کارگروه ویژه بازگشایی اقتصاد آمریکا به چشم نمی‌خورد. الیزابت وارن و برنی سندرز، که هر دو برای نامزدی حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ اقدام کرده بودند، از جمله نمایندگان دموکرات هستند که نام آن‌ها در فهرست منتشره از سوی کاخ سفید قرار ندارد.

خبرگزاری رویترز اعلام کرد دولت آمریکا قصد دارد طرح سه مرحله‌ای خود برای برداشتن محدودیت‌های مربوط به ویروس کرونا ارائه کند. این خبرگزاری به نقل از منابع آگاه اعلام کرد: دولت ترامپ قرار است از طرح سه مرحله‌ای خود برای بازگشت شرایط به پیش از شیوع ویروس کرونا رونمایی کند. بر این اساس، در مرحله نخست سالن‌های بزرگ مانند سینماها، تئاتر و رستوران‌ها می‌توانند با رعایت فاصله فیزیکی زیاد فعالیت خود را آغاز کنند.

در مرحله دوم مردم می‌توانند اقدام به مسافرت کنند. همچنین مدارس و دانشگاه‌ها می‌توانند به فعالیت‌های خود ادامه دهند.

در مرحله سوم و آخرین مرحله نیز افراد آسیب پذیر می‌توانند به فعالیت‌های عمومی خود بپردازند. براساس این طرح ایالت‌ها می‌توانند از ماه میلادی آینده (ماه می) محدودیت‌های مربوط به فاصله گذاری فیزیکی را کاهش دهند.

دولت آمریکا در حالی قصد بازگشایی اقتصاد را دارد که نزدیک به ۶۷۰ هزار نفر در این کشور به ویروس کرونا مبتلا شده اند. از این میان، ۳۳ هزار و ۶۵۰ تن جان خود را از دست داده اند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.