سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

راه حل‌های ۶ گانه برای بهبود افسردگی دوران کرونا

این روز‌ها با شیوع کرونا و به دنبال آن قرنطینه خانگی، خیلی‌ها با افسردگی دست و پنجه نرم می کنند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، انسان‌ها نمی‌توانند به سادگی و برای مدت طولانی شرایط سخت را تحمل کنند. پس جای تعجب نیست که هرچه اوضاع کرونا ویروس روز به روز تغییر می‌کند، ما همه در حال تجربه سطح اضطراب و افسردگی بی سابقه‌ای باشیم.

یک مطالعه در سال ۲۰۱۶ در دانشگاه کالج لندن نشان داد هنگامی که اطمینان نداشتن  در بالاترین حد خود است، استرس به حداکثر میزان خود می‌رسد. در حقیقت، این مطالعه نتیجه گرفت که  اطمینان نداشتن ، استرسزا‌تر از دانستن یک اتفاق بد است.

۱_تماشای یک فیلم غم انگیز و اشک آور

مطالعه جدیدی که در مجله ارتباطات پژوهشی منتشر شد، نشان داد که دیدن فیلم‌های غم انگیز و اشک آور می‌تواند در واقع روحیه شخص را بهبود بخشد.

به نظر می‌رسد که افراد از تراژدی‌ها به عنوان راهی برای تأمل درروابط مهم زندگی خود استفاده می‌کنند.

درواقع تماشای فیلم غم انگیز باعث می‌شود که شخص در مورد عزیزان خود و منابع شادی زندگی اش فکر کند، که به نوبه خود باعث خوشحالی او می‌شود.

۲_عطر گل‌ها را ببویید

طبق تحقیقات ارائه شده به انجمن علوم روانشناسی ایالات متحده، عطر گل‌ها باعث می‌شوند احساس شادابی و برانگیختن خاطرات مثبت برای شخص به وجود بیاید.

محققان شرکت کنندگان در مطالعه‌ای را در دو اتاق مجزا قرار دادند و دریافتند افرادی که در یک اتاق به همراه گل و بوی گل هستند سه برابر بیشتر از کلمات مرتبط با خوشبختی استفاده می‌کنند.

۳_برای تعطیلات بعدی خود برنامه ریزی کنید

همه می‌دانند که استراحت باعث خوشحالی شخص می‌شود، اما برنامه ریزی برای سفر هم می‌تواند به فرد احساس خوبی دهد.

۴_یک هدف مشخص کنید

انتظارات بالاتر به ما کمک می‌کند تا استرس را رها کنیم. یک مطالعه در سال ۲۰۱۶ نشان داد افرادی که برای خود اهدافی را مشخص می‌کنند کمتر مضطرب هستند، نسبت به خود احساس بهتری پیدا کرده و نسبت به همتایان شناورخود معنای بیشتری درزندگی خود پیدا کنند.

تعیین اهداف باعث افزایش خلق و خوی شخص و باعث افزایش احتمال موفقیت او می‌شود، که منجر به احساس بهتر نسبت به خود او می‌شود.

 ۵_پرده‌ها را کنار بزنید تا آفتاب به داخل بتابد

کمبود آفتاب می‌تواند به کمبود ویتامین D منجر شود. مطالعه‌ای که در سال ۲۰۰۸ در آرشیو روانپزشکی عمومی منتشر شد، نشان داد که میزان ویتامین D در افراد افسرده ۱۴ درصد کمتر از سایرین است.

  ۶_به موسیقی‌های خاص گوش دهید

بهتر است به برخی از موسیقی‌ها با صدای واقعاً بلند گوش کنید.

ذهن شخص برای شارژ مجدد و مقابله با وظایفی که باید انجام دهد نیاز به پریشانی کامل دارد. سعی کنید به برخی از موسیقی‌های آرامش بخش “دو گوش” گوش کنید. این امواج صوتی را در نزدیکی، اما متفاوت از نظر فراوانی به هر گوش می‌فرستد.

مغز فرد سعی می‌کند فرکانس ضرب و شتم بین آن‌ها را بشنود، که کمی آن را گیج می‌کند، و به او حالتی آرام و با نشاط داده می‌شود.

منبع:شفقنا

انتهای پیام/ش

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.