او ادامه داد: قربانی با توجه به کثرت حسابهای بانکی خود پس از مواجه شدن با آگهی مذکور تعدادی از حسابهای بانکی خود را در ازای دریافت مبلغی معین به صورت ماهیانه و بدون توجه به عواقب آن در اختیار فرد آگهی دهنده قرار میدهد.
سرهنگ سلیمانی بیان کرد: با توجه به اینکه ارتباط بین فرد آگهی دهنده و قربانی در فضای مجازی بوده و هیچ نشانی از کلاهبردار در دسترس نبوده است، کلیه عواقب و جرمهای انجام شده با حسابهای اجارهای متوجه قربانی یا صاحب حساب است.
رئیس پلیس فتا استان فارس تصریح کرد: از اینرو به شهروندان توصیه میشود به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی، پیشنهاد اجاره حساب یا کارت بانکی را نپذیرند، تا از عواقب جدی ناشی از فعالیتهای خلاف قانونی که از طریق حسابها یا کارتهای بانکی اجارهای انجام میشود در امان باشند.
او اضافه کرد: مجرمان سایبری با اجاره حساب بانکی یا کارتهای بانکی شهروندان موارد مجرمانهای همچون پولشویی، کلاهبرداریهای مالی و فرار مالیاتی را انجام میدهند.
سرهنگ سلیمانی افزود: به همین دلیل به همه دارندگان کارتهای بانکی و صاحبان حسابهای بانکی هشدار میدهیم که از قرار دادن کارت پرداخت بانکی و حساب بانکی در اختیار افراد غیر، حتی فروشندگان کالا خودداری و خود را در مظان اتهامهای کلاهبرداری، پولشویی و بدهکاران مالیاتی قرار ندهند.
این مقام انتظامی با بیان اینکه افزایش امنیت کاربران در فضای مجازی از مهمترین اهداف پلیس فتا میباشد، گفت: سایت پلیس فتا پل ارتباطی با شهروندان است، برای دریافت اطلاعات، هشدارها و توصیههای پلیس به این سایت به آدرس www.cyberpolice.ir مراجعه و در صورت مشاهده موارد مشکوک، گزارش خود را به بخش مرکز امداد و فوریتهای سایبری، گزارش کنند.
انتهای پیام/