سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چاشنی ترشی پیاز و هویج + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه ترشی پیاز و هویج را به شما آموزش داده ایم که سریع هم آماده می‌شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ترشی‌ها جزو مخلفات فوق العاده کنار غذا محسوب می‌شوند. تعداد تنوع آن‌ها بسیار زیاد است، اما در این مطلب طرز تهیه ترشی پیاز و هویج را به شما آموزش داده ایم که سریع هم آماده می‌شود.

مواد لازم:

پیاز قرمز (نازک حلقه شده) ۱ عدد بزرگ
هویج (پوست کنده و ریز خرد شده) ۱ عدد بزرگ
سرکه سفید ۱ فنجان
شکر ۳ قاشق سوپخوری
دانه فلفل قرمز (خرد شده) نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

۱-پیاز و هویج خرد شده را یک دقیقه در یک روغن دان پر از آبجوش فرو کنید و در بیاورید.

۲-سبزیجات را در یک صافی بریزید تا آب آن برود سپس دوباره در قابلمه خالی بریزید.

۳-سرکه سفید، شکر، دانه فلفل قرمز خرد شده، فلفل و نمک را اضافه کنید. سپس آنقدر آب اضافه کنید که فقط تا روی سبزیجات بالا بیاید. مخلوط را به جوش بیاورید و ۱ دقیقه بپزید.

۴-چاشنی ترشی را به همراه آب آن داخل شیشه بریزید و بگذارید کاملاً خنک شود سپس در آن را ببندید.

نکته: این چاشنی تا ۲ هفته در یخچال می‌ماند.

منبع: سوران

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ستاره
۱۴:۴۲ ۲۸ فروردين ۱۳۹۹
فکر کنم خوب بشه