سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مرغ ترکی + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه مرغ ترکی را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این غذا از نمونه غذا‌های ترکی می‌باشد که در شرق آن مشهورتر است. مرغ در این دستور با آب پخته می‌شود و معمولاً به صورت سرد نیز سرو می‌شود. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه مرغ ترکی آشنا می‌شوید.

مواد لازم برای ۶ نفر:

مرغ یک و نیم کیلو

پیاز ۲ عدد، چهار قاچ شده

هویج ۱ عدد، خرد شده

کرفس ۱ ساقه، خرد شده

نان تست ۳ عدد

سیر ۲ حبه

گردو خرد شده ۳ پیمانه

روغن گردو ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

گردو و پاپریکا * برای تزیین

طرز تهیه:

مرحله ۱ - مرغ را همراه با پیاز، هویج، کرفس و آب به طوری که تقریباً روی مرغ را بگیرد در قابلمه‌ای مناسب ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش آید، سپس اجازه دهید برای ۱ ساعت آرام پخته شود. نمک و فلفل غذا را تست کنید.

مرحله ۲ - نان را با نصف پیمانه از آب مرغ مخلوط کنید تا نرم شود سپس همراه با سیر و گردو در مخلوط کن یا غذاساز ریخته و ۱ پیمانه از آب مرغ با سبزیجات را نیز اضافه کنید تا مخلوطی پوره‌ای درست شود.

مرحله ۳ - مرغ‌های پخته شده را به قطعات متوسط برش دهید و با مقداری سس پوره‌ای مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا گرم شود سپس در ظرف مورد نظر ریخته، مابقی سس را روی آن دهید، روغن را نیز افزوده، گردو و پاپریکا پاشیده و سرو نمایید.

* پاپریکا ادویه‌ای است که از خرد و یا آسیاب کردن میوه خشک شده گونه‌های خانواده فلفل خصوصاً فلفل دلمه‌ای به دست می‌آید.

در بسیاری از کشور‌های اروپایی، پاپریکا ممکن است به خود میوه فلفل نیز گفته شود.

این ادویه برای طعم و یا رنگ دهی به غذا استفاده شود. پاپریکا را می‌توان از طعم‌های ملایم تا تند پیدا نمود.

منبع: تبیان

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
محمود
۰۳:۵۲ ۲۹ فروردين ۱۳۹۹
حتما خیلی خوشمزه باید باشه