سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

روحانی در جلسه هیئت دولت:

باید همزمان با بیکاری و بیماری مقابله کنیم/ درمان اتباع خارجی مبتلا به کرونا رایگان است/ ۱۰ درصد سهام شرکت شستا عرضه می‌شود

رئیس جمهور گفت: امروز مهم‌ترین مسئله و دغدغه مردم ما سلامت و معیشت است، ما باید همزمان با بیماری و بیکاری مبارزه کنیم.

به گزارش خبرنگار حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهور در جلسه هیئت وزیران اظهار کرد: امروز مهم‌ترین مسئله و دغدغه مردم ما سلامت و معیشت است، ما باید همزمان با بیماری و بیکاری مبارزه کنیم و اگر بتوانیم این دیدگاه جامع را به خوبی اجرایی و عملیاتی کنیم، ان‌شاءالله قدم به قدم می توانیم شرایط کشور را به سمتی هدایت کنیم که برای مردم ما مطلوب باشد.  

او افزود: ویروس کرونا یک معضل برای همه کشورهای جهان است و تقریبا همه دنیا از جمله سیاست،  اقتصاد،  هم سبک زندگی مردم در جهان، تجارت و معاملات همه چیز تحت تاثیر شرایط جدید قرار گرفته است و برای اولین بار است که یک بیماری نامش تبدیل به یک معیار تاریخی برای محاسبات شده است.

رئیس جمهوری با اشاره به این که امروز دوران کرونا و پساکرونا داریم، گفت: امروز مهم است که دوران کرونا چگونه باید با این بیماری مقابله کنیم و بعد از پایان دوران چگونه باید مسائل اقتصاد را سامان دهیم.

روحانی افزود: موفقیت ما در شرایط کرونایی در صورتی محقق می‌شود که مردم، دولت و سران در کنار یکدیگر باشند؛ وظیفه اول دولت این است که برای شناسایی افراد مبتلا تلاش کند و آنها را از جامعه جدا کند. وظیفه دوم دولت مراقب و پرستاری از عزیزانی است که نیاز به تخت بیمارستانی دارند و یا در شرایط حاد نیاز به بخش‌های ویژه دارند.

رئیس جمهور یادآور شد: در کشور‌هایی بوده که بیمار به بیمارستان مراجعه کرده، اما پزشک به اندازه کافی وجود نداشته و بخش مراقبت‌های ویژه نتوانسته پذیرای بیمار باشد، اما در کشور ما حتی نمونه به این صورت وجود نداشته است؛ حتی درمان اتباع خارجی مبتلا هم در کشور ما رایگان است. ما در این چند ماه سراغ نداریم که کسی به بیمارستان مراجعه کند و او را برگردانند، تخت برای مراقبت در اختیار قرار ندهند و یا حتی به دلیل فقر مالی بستری نشود.

او تصریح کرد: وزارت بهداشت و درمان تلاش بسیار خوبی را انجام داده و کادر پزشکی ما در این مقطع تاریخی از پایان بهمن تا امروز بخش کادر درمان در برابر مردم سرافرازند. پزشکان، پرستاران و تمام بخش درمانی یک مجاهدت و فداکاری فوق العاده ای را در این مدت به صورت شبانه روزی انجام دادند و ساعتی نبوده که از کار و فعالیت فاصله گیرند و احساس خستگی کنند.

او گفت: کار سومی که دولت باید انجام می‌داد، تهیه لوازمی بود که برای بهداشت عمومی مردم و یا برای تجهیز پرستاران و پزشکان ضرورت داشت، همچنین تلاش همه جانبه‌ای در بخش کارگاه‌های دولتی، خصوصی، نیرو‌های مسلح و وزارت صمت شکل گرفت و آنها به میدان آمدند؛ خوشبختانه امروز ما در تهیه ماسک‌های n۹۵، دارو و لباس مورد نیاز پزشکان و پرستاران نیازمندی نداریم.

روحانی افزود: بیشتر موارد بهداشتی مورد نیاز هم در اختیار مردم است، در تهیه مواد ضدعفونی مشکلی وجود ندارد البته در برخی موارد مانند ماسک شاید به اندازه کافی موجود نباشد که در این خصوص در هفته‌های آینده با افزایش تولید این مشکل حل خواهد شد.

افزایش ۴ درصدی تولیدات زراعی در سال ۹۹

رئیس جمهور ادامه داد: بخش چهارم درباره تامین مایحتاج عمومی مردم است، آنچه مورد نیاز مردم از جمله مواد غذایی تامین شده است. در این مدت هیچگاه نشده که مردم به فروشگاه‌ها مراجعه کنند و با قفسه خالی مواجه شوند؛ موضوعی که بسیاری از کشور‌ها با آن دست به گریبان هستند.

روحانی بیان کرد: من از بانک مرکزی، گمرک و حمل نقل تشکر و سپاسگذاری کنم، در این مدت تردد به خاطر دستورات بهداشتی کاهش پیدا کرده است، در زمینه حمل باربری‌ها امسال تردد کامیون در اسفند بیش از سال‌های قبل است و این نشان دهنده آن است که مواد غذایی ضروری به مقاصد کافی رسیده است.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه در کشور شاهد جهاد عمومی بودیم، افزود: مردم در نیازمندی‌های ضروری محتاج نشدند؛ امسال در بخش کشاورزی شرایط ما نسبت به سال‌های قبل بهتر است، امسال در تولیدات زراعی بین ۳.۵ تا ۴ درصد افزایش تولید داشتیم. در زمینه گندم ۱۴ میلیون پیش بینی شده که تامین خواهد شد.

روحانی افزود: در سایر زمینه‌ها آمار و ارقامی که وزارت کشاورزی ارائه می‌دهد مناسب است. پیش بینی ما این است تولید ما در زمینه برنج ۲.۶ میلیون تن باشد که این رقم قابل توجهی است، همچنین تولید شکر امسال ۱.۷ میلیون تن باشد. در بخش دام و آبزیان شرایط ما نسبت به سال‌های گذشته بهتر است.

رئیس جمهور یادآور شد: ۴۶ هزار هکتار در استان سیستان و بلوچستان و ۲۹۵ هزار هکتار در خوزستان نیز فعال شده است؛ با این تفاسیر می‌توان گفت که در مجموع محصول بیشتری خواهیم داشت، سال خوبی را پیش رو داریم ۵۰ تالاب آبگیری شده است.

حجت الاسلام روحانی بیان کرد: دریاچه ارومیه ما به شرایط ۱۰ سال قبل بازگشته است و طرح‌های بزرگی در آب و خاک خواهیم داشت که در آینده افتتاح خواهند شد.

رشد اقتصاد بدون نفت در سال ۹۸

او خاطر نشان کرد: شرایط ما امسال خوب است، دشمنان ما تبلیغ نکنند که سال گذشته وضعیت دولت بد بود و امسال هم بدتر است، سال گذشته وضعیت رشد اقتصادی بدون نفت ما مثبت بود؛ سال ۹۸ علی رغم همه فشار‌ها امسال هم همه پیش بینی ما این است که رشد اقتصادی هم مثبت باشد.

روحانی افزود: بانک مرکزی به تازگی در گزارشی نشان داده که رشد اقتصادی و تورم امسال را نسبت به ۲ سال گذشته بهتر ارزیابی می‌کند؛ اینکه رسانه‌های غربی تبلیغ می‌کنند مردم گرفتار هستند و مشکلات فراوانی خواهد داشت. ما امسال مشکلات تحریم و کرونا را در کشور داریم، ولی شرایط سیاهی که دشمنان که ترسیم می‌کنند و دل مردم را خالی می‌کنند دروغ است. امیدواریم کل طرح گرمسیری که سال‌ها است از زمان دولت های قبل روی آن کار شده است و این دولت نیز در این زمینه قدم‌های بزرگی برداشته است نهایی خواهد شد.

روحانی با تاکید بر این که امسال سال خوبی خواهد بود، یادآور شد: مشکلات تحریم و کرونا را داریم این‌ها سرجای خود است، ولی آن شرایط سیاهی که رسانه‌های خارجی ترسیم می‌کنند و دل مردم را خالی کنند کاملا دروغ و بی‌اساس است. همه با پشتیبانی یکدیگر و در کنار هم بودند و تلاش کردند و حضور مردم در صحنه، فداکاری بخش کشاورزی، صنعت، خدمات شرایطی خواهیم داشت که آنچنانی که دشمنان ترسیم می‌کنند نخواهد بود و شرایط علیرغم همه مشکلات شرایط برای مردم نسبتا قابل قبول و مطلوب خواهد بود.

رئیس جمهوری گفت: این هم قدم چهارمی که دولت برای تامین مایحتاج مردم برداشته است. البته به فکر کل سال هم هستیم و از چهارمیلیون تن کالایی که در گمرکات از کالا‌های اساسی داشتیم، یک میلیون تن ترخیص شده است و بانک مرکزی توانسته ارز‌های لازم را تامین کند. بانک مرکزی در فروردین با همه مشکلات یک میلیارد دلار برای کالا‌های اساسی مورد نیاز پرداخت کرده است. 

او افزود: وظیفه پنجمی که دولت در این مقطع برعهده دارد کمک به آسیب‌دیدگانی است که از نظر اقتصادی آسیب دیده‌اند که این کار، کار ساده‌ای نیست. در تمام دنیا هم یکی از مشکلات مسئله بیکاری و کسب و کار‌هایی است که نمی‌توانند فعال باشند. پرواز‌ها خوابیده است، گردشگری متوقف است و خیلی از بخش‌های اقتصادی هم تحت تاثیر قرار گرفته اند. رییس جمهوری یادآورشد: حتی قیمت نفت هم دیدیم که چگونه تحت تاثیر قرار گرفت. علیرغم این که تولید نفت کاهش هم پیدا کرد باز هم می‌بینیم به آن سمت مطلوب حرکت نکرده است. این سال سالی است که همه بخش‌های اقتصاد و اجتماع تحت تاثیر این بیماری است که باید در برابر آن برنامه ریزی کنیم.

  تخصیص ۷۵ هزار میلیارد تومان با سود ۱۲ درصد برای فعالیت‌های اقتصادی آسیب‌دیده

روحانی با تاکید بر این که طبق برنامه‌ای که پیش بینی کردیم مردم می‌توانند مطمئن باشند که نیاز‌های اساسی آن‌ها مرتفع خواهد شد گفت: نسبت به آسیب دیدگان در کسب و کار در این مدت ما دو تصمیم گرفتیم یکی تامین نیاز‌های بخش درمان و بهداشت. در صندوق بیکاری این نیازمندی‌ها را تامین کنیم که برای این کار حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان در نظر گرفتیم که به تدریج پرداخت می‌کنیم.

رئیس جمهور افزود: برای تسهیلات مردم ۷۵ هزار میلیارد تومان مدنظر قرار دادیم. ۲۵ هزار میلیارد تومان با بهره صفر بانک مرکزی در اختیار بانک‌ها گذاشته است. ۵۰هزار میلیارد تومان بانک‌ها در اختیار گذاشتند. این ۷۵ هزار میلیارد تومان با سود ۱۲ درصد در اختیار کسب و کار‌هایی قرار می‌گیرد که دچار مشکل شدند.

او ادامه داد: از این ۷۵ هزار میلیارد تومان، ۵۲ هزارمیلیارد تومان مربوط به کسب و کار‌ها می‌شود که قدم به قدم پرداخت تسهیلات اجرایی می‌شود. بانک‌ها تسهیلات را در اختیار آن ۱۰ رسته‌ای که در آسیب قرار گرفتند و مشخص شده است و وزارتخانه‌های مشخص مثل گردشگری، صنعت و کار که در این زمینه کار می‌کنند، بنگاه‌ها مشخص می‌شود و مقدار پولی که در این تسهیلات باید در اختیار آن‌ها قرار بگیرد معلوم می‌شود و با برنامه ریزی که شده است از اواخر ماه اردیبهشت می‌توانند این تسهیلات را دریافت کنند.

روحانی با بیان این که ۲۳ هزارمیلیاردتومان برای تمام یارانه‌بگیران اختصاص داده شده است، گفت: برای این ۲۳ میلیون خانواری که هستند برای هر خانواده یک میلیون تومان در نظر گرفتیم و مابه التفاوتی که برای پرداخت آن مدنظر بود تا بعنوان قرض الحسنه باشد دولت به عهده گرفت البته از لحاظ مقرراتی در کمیته اقتصادی تصویب کردیم، اما باید درستاد کرونا به تصویب برسانیم و در جلسه یکشنبه هفته آینده کرونا این مواردی که باید مصوب شود مطرح می‌شود و تصویب می‌شود.  تلاش ما این است که این مبلغ قبل از ماه رمضان در اختیار مردم قرار بگیرد.

روحانی با بیان اینکه برای سه میلیون نفر که خیلی نیازمند هستند، از قبل برنامه‌ریزی شده است، اظهار کرد: فکر می‌کردیم در چهار نوبت یعنی در اسفند، فروردین، اردیبهشت و خرداد بسته معیشتی به آن‌ها بدهیم. دیروز تصمیم گرفتیم یک بسته هم برای ماه رمضان به آن‌ها بدهیم که مجموع آن پنج بسته می‌شود. برای چهار میلیون هم بسته کمک یک تا دو میلیون تومانی در نظر گرفته شده است.

او اضافه کرد: نهاد‌های دیگری هم هستند که براساس بودجه‌های دولتی یا منابع در اختیارشان می‌خواهند کمک کنند. از معاون اول خواستم جلسه‌ای در این رابطه برگزار کنند تا کمک‌ها هماهنگ شود تا این طور نباشد که یک فردی که نیازمند استحقاق است از دو جا کمک بگیرد، اما یک نفر دیگر از هیچ جا کمکی دریافت نکند.

رئیس‌جمهور با اشاره به عرضه سهام شستا در بورس تصریح کرد: ما امروز بزرگترین عرضه سهام اولیه را در بورس داریم. این نشان از حرکتی است که در دولت دوازدهم به مردم قول داده بودیم. روز اولی که می‌خواستم درباره وزرا با رهبری مشاوره کنم، آن روز آقا در مشهد بودند و من هم به مشهد رفتم. در واقع، دولت دوازدهم در کنار حرم امام رضا (ع) مشخص شدند.

روحانی ادامه داد: مواردی بود که ایشان تائید کردند یا نکاتی مدنظر داشتند. یکی از مسائل این بود که تصدی‌گری دولت کاهش یابد و مسائلی که دولت می‌تواند متصدی‌اش نباشد، انجام شده و اموال به مردم عرضه شود.

او  با بیان اینکه همانجا آقا فرمودند من به نیرو‌های مسلح نیز همین دستور را می‌دهم، خاطرنشان کرد: در موارد و جلسات بعد هم همین مسئله را تاکید کردند. در مورد شستا و تامین اجتماعی که یک نفر نامه نوشته بود که شستا مربوط به دولت نیست، ایشان گفتند شستا مربوط به دولت است، سهام آن در اختیار مردم قرار بگیرد و تامین اجتماعی هم دست از تصدی‌گری بردارد. البته اشکال ندارد سهام داشته باشد.

۱۸۰  شرکت شستا با هم عرضه می‌شوند

رئیس دولت تدبیر و امید با بیان اینکه در تاریخ بورس شاید برای اولین بار است که چنین عرضه بزرگی صورت می‌گیرد، ابراز داشت: کل شرکت‌های شستا که حدود ۱۸۰ بنگاه و شرکت بزرگ است، همه باهم عرضه می‌شوند که مدل جدیدی است که امروز شروع می‌شود یعنی این هلدینگ بزرگ یکجا عرضه می‌شود. من به وزیر کار، رییس تامین اجتماعی و هیات مدیره این شرکت تبریک می‌گویم چراکه شستا پشت شیشه آمده است.

روحانی افزود: امروز شستا که در مورد آن این همه حرف بود، شفاف شده است. من وقتی بودجه ۹۸ را به مجلس عرضه کردم، گفتم که در سال ۹۸ عرضه بزرگی در بورس خواهیم داشت و من هر ماه این مسئله را پیگیری می‌کردم. امروز این هلدینگ بزرگ شفاف شده و به مردم بورس عرضه شده است.

او با بیان اینکه امروز ۱۰ درصد این شرکت بزرگ عرصه می‌شود و دو میلیون نفری که در بورس هستند می‌توانند از این سهام بهره ببرند، عنوان کرد: دیروز دیدم افراد معاند می‌نویسند اقتصاد ایران خیلی خراب است، ولی وضعیت بورس ایران فوق‌العاده است یعنی مجبور به اعتراف این مسئله شدند. کار بزرگی توسط وزارت اقتصاد و شرکت بورس انجام شده است.

رئیس‌جمهور عرضه سهام در بورس را برای مبارزه با فساد دانست و یادآور شد: جای اصلی فسادستیزی اینجاست که به شفافیت و رقابتی بودن کمک می‌کند. من از مابقی اعضای دولت می‌خواهم این مدل را تبعیت کنند و کل سهام یکجا عرضه شود. اصل عرضه بسیار مهم است و من به تامین اجتماعی و وزارت کار تبریک می‌گویم. کار عظیمی انجام شده و این موفقیت بزرگی برای ماست.

روحانی در ادامه به موضوع نظارت اشاره کرد و گفت: نظارت کار بسیار خوبی است و در قانون اساسی هم پیش‌بینی شده است. حتما دستگاه‌های نظارتی باید کار خودشان را انجام دهند. وزارت اطلاعات، سازمان بازرسی و دیوان محاسبات و هر دستگاه دیگری باید براساس قانون وظایف خود را انجام دهند. اما بحث نظارت بر همه دستگاه‌هایی است که از بودجه استفاده می‌کنند.

او با بیان اینکه دو موضوع بودجه و سازمان اداری و استخدامی در اختیار رییس‌جمهور است و مربوط به همه دستگاه‌ها است، گفت: دیوان محاسبات برای نظارت و محاسبه اینکه پول‌ها چطور خرج شده، باید موضوع را توسط هر کسی که از بودجه دولت استفاده می‌کند اعم از همه دستگاه‌ها، قوا و نهاد‌های انقلابی و فرهنگی و... نظارت انجام دهد.

به گفته رئیس شورای عالی امنیت ملی، نظارت بر بودجه باید نظارت عام باشد و نه آنکه فقط بر یک دستگاه نظارت شود. اینجا خودی و غیرخودی نداریم. اینجا همه خودی هستند.

روحانی اضافه کرد: نکته دیگر این است که حرف تا از دهان بیرون نیاید، می‌توان آن را تعدیل کرد، اما وقتی از زبان خارج شد، هر کسی از ضد انقلاب و... درباره آن حرف می‌زند. وقتی یک دستگاه نظارتی گزارشی تهیه می‌کند، می‌تواند با مسئولان دولتی رایزنی و مشورت کند. مگر دستگاه‌های دولتی با آن‌ها قهرند. من خودمان آن گزارش را به شما دادیم.

گزارش دیوان محاسبات درباره ارز ۱۰۰ درصد غلط بود

رئیس جمهوری اضافه کرد: دیروز رئیس بانک مرکزی به درستی پاسخ داد و من هم وقتی گزارش را دیدم و عیب و ایراد دارد.

او با تاکید بر اینکه دولت از نظارت استقبال می‌کند، اظهار داشت: نظارت باید باشد و براساس قانون اساسی است. من مسئول اجرای قانون اساسی هستیم، اما می‌گویم نصف و نیمه عمل نکنیم. یک سفره همه چیزش باهم است. نظارت باید عام باشد. هر کس از بودجه استفاده می‌کند، باید مورد نظارت باشد و دیوان محاسبات بر آن‌ها هم نظارت کند. من از مسئولان می‌خواهم بیان آن‌ها به گونه‌ای نباشد که موجب شبهه از سوی مردم باشد.

رئیس‌جمهور افزود: من بخش ارز را که شنیدم، ۱۰۰ درصد غلط بود و براساس بی‌اطلاعی محض از مقررات و قوانین کشور بود. این بسیار بد است که یک مقام حرفی را بزند، اما با قوانین کشور منطبق نباشد. خواهش می‌کنم همه عزیزان پاسخ لازم را بدهند. این پاسخ به خاطر دفاع از دولت نباشد بلکه به خاطر دفاع از حقیقت است تا همه دستگاه‌ها مراقبت کرده و بدانند بدون توجه به مقررات نمی‌توان مسئله‌ای را بیان کرد.

روحانی در ادامه به ۲۹ فروردین و روز ارتش اشاره کرد و گفت: همه ساله در ۲۹ فروردین در کنار مرقد حضرت امام رژه نیرو‌های مسلح برگزار می‌شد امسال این کار به خاطر شرایط بهداشتی که مورد نیاز کشور است، امکان پذیر نیست.

او افزود: البته بیانیه‌ای را در این زمینه صادر می‌کنم چرا که امسال موفق به حضور در بین نیرو‌های مسلح باشم و سخنرانی نشدم؛ بنابراین لازم می‌دانم که از ارتش جمهوری اسلامی ایران و همچنین سایر نیرو‌های مسلح تشکر و قدردانی کنم.

رئیس جمهوری تاکید کرد: آن‌ها نشان دادند که ارتش هم برای صلح و هم برای جنگ نیاز است. برای جنگ و برای بازدارندگی حتما نیاز داریم. اما هر مشکلی که پیش بیاید در صحنه هستند. در سیل و زلزله و الان هم در مقابله با ویروس کرونا در صحنه هستند. از ارتش و سپاه و بسیج و نیروی انتظامی و همه کسانی که در این ایام برای مقابله با ویروس کرونا تلاش کردند تشکر می‌کنم.

روحانی ادامه داد: امام در ۲۹ فروردین سال ۵۸ کار بزرگی انجام داد، روزی که علیه ارتش توطئه بزرگی مطرح بود. در آن ایام بنده در خدمت رهبر معظم انقلاب در ستاد مشترک ارتش برای ساماندهی ارتش مسوولیت بعهده داشتیم و تا پایان سال ۵۸ در همین مسوولیت ماندم و بعد از آن به مجلس شورای اسلامی رفتم.

او گفت: امروز من با تمام وجودم لمس می‌کنم که این تصمیم امام (ره) چقدر تصمیم مهمی بود. عده‌ای می‌خواستند ارتش را نابود کنند. گروهک‌ها دنبال نابود کردن و از بین بردن ارتش بودند، گروهک‌ها هم داخل ارتش نفوذ کرده بودند و هم از بیرون فشار می‌آوردند و امام کار بزرگی را انجام داد.

روحانی اظهار کرد: روز ۲۹ فروردین ارتش به خیابان آمد و گفت "ارتش فدای ملت" و مردم در خیابان و پیاده رو ایستاده بودند و جواب می‌دادند "ملت فدای ارتش" آن روز پیوند مستحکم تاریخی و بی‌نظیر بین ملت و ارتش ایران بوجود آمد که این پیوند برای همیشه جاودانه خواهد بود.

رئیس جمهوری افزود: نیرو‌های مسلح در همه مواقع در صحنه بودند و ارتش نیز در صحنه بوده است و من به فرمانده کل ارتش و فرماندهان نیرو و رییس ستاد مشترک و همه ستاد‌ها و همه افسران و درجه داران و کارمندان و سربازان تبریک می‌گویم. ارتش همیشه سرافراز بوده است و امسال در صحنه مبارزه با کرونا هم در سایر نیرو‌های مسلح سرافراز باشد و امیدوارم همیشه ارتش پشتیبان ملت و ملت هم پشتیبان ارتش باشد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۷
در انتظار بررسی: ۰
محمدخان
۲۲:۳۱ ۲۷ فروردين ۱۳۹۹
من اوج بی کفایتی را در این دولت دیدم
علی
۲۱:۱۲ ۲۷ فروردين ۱۳۹۹
بازم جلسه...
ناشناس
۲۰:۳۸ ۲۷ فروردين ۱۳۹۹
نمی‌دونم از کجا پیام آمده اینکه تو سایت نه به تحریم شرکت کنید چرا شرکت کنم وقتی دروغ میگید مگه مسکن تحریم بودیم الان مستاجر ها رو میبینم که ناراحتم برادر خودم الان آواره است دروغ نگید تحریم کجا بود الکی وسایل مصرفی مردم را گران کردین
ناشناس
۱۶:۴۷ ۲۷ فروردين ۱۳۹۹
تو فقط بخند.
ناشناس
۱۶:۲۴ ۲۷ فروردين ۱۳۹۹
شرایط مطلوب برای دولت تابحال ایجاد فقر بیگاری گرسنگی خوردشدن عزت وآبروی بازنشستگان که قادر به تهیه یک روز غذا برای فرزندان عروس داماد نوه و ... درماه نسیتند تبعض در حقوق کارکنان وبازنشستگان وده ها بی عدالتی دولت برمردم خسته از زندگی این است شرایط مطلوب دولت تدبیر وامید که هیچ امیدی ازش دیده نشد جای دکتراحمدی نژاد خالیست
ناشناس
۱۵:۳۵ ۲۷ فروردين ۱۳۹۹
اخه قحطی خبره اینو در سطر اخبار نشون میدهید،
ناشناس
۱۵:۲۷ ۲۷ فروردين ۱۳۹۹
بعضی از افراد نزدیک به ۲ ماهه که بیکارند
maradom nan shab nadarand in khaenei arab zaban faghat donbal motaj khodrohay chin va hedye dadan daryay jonob ra be chinha va daryey shomal ra be russha in arbzabanan ke khode arbha anha ra najs midanand che shodeh dar dakhel nefrat dar kharej bardegi
۱۵:۰۹ ۲۷ فروردين ۱۳۹۹
دیوان محاسبات: با ارز دولتی چوب بستنی وارد کرده‌اند
گزارش تفریغ بودجه ۹۷، گوشه‌هایی از حیف و میل کلان ارز ۴۲۰۰ تومانی، حقوق‌های نجومی مدیران، انحراف ۶۸درصدی در اجرای احکام بودجه را برملا می‌کند. به ازای ۷/ ۴ میلیارد دلار ارز دولتی کالایی وارد نشده است.
ناشناس
۱۴:۵۹ ۲۷ فروردين ۱۳۹۹
تشکر ان شاالله موفق باشید
ناشناس
۱۴:۴۰ ۲۷ فروردين ۱۳۹۹
ای کاش تعدادی سهام هم برای بازنشستگان تامین اجتماعی در نظر گرفته می شد.
ناشناس
۱۴:۲۲ ۲۷ فروردين ۱۳۹۹
میشه بفرماییدشرایط مطلوب ازنظرتون یعنی چی؟؟؟؟؟
ناشناس
۲۲:۱۴ ۲۷ فروردين ۱۳۹۹
یعنی آمریکا مریضاشو بفرسته ایران بدون هزینه درمان کنیم اونها هم روز بیشتر تحریممون کنند
میرک
۱۳:۱۸ ۲۷ فروردين ۱۳۹۹
این قدرجلسه تصمیم گیری خروجیش معلوم وملمس نیست
ناشناس
۲۲:۱۵ ۲۷ فروردين ۱۳۹۹
جلسه خروجیش خود آقایون اند چطور ملموس نیست
ناشناس
۱۳:۱۷ ۲۷ فروردين ۱۳۹۹
ای کاش بیکاری هم با گرم شدن هوا از بین میرفت.
ناشناس
۱۱:۴۶ ۲۷ فروردين ۱۳۹۹
خبر گزاران جوان لطفا بیمه بیکاری کرونا راهم پیگیری کنیدالان ماچندصباحی ثبت نام کردیم ولی خبری نشده است این بیمه بیکاری کرونایی نشه بیمه بیکاری سالگردکرونایی. باتشکر ازشما. یاعلی
ناشناس
۲۱:۰۶ ۲۷ فروردين ۱۳۹۹
بیمه بیکاری کرونا?