سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ترشی شامی با لپه + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه شامی با لپه خوش طعم و لذیذ همراه با کلیه نکات مهم پخت را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در مطلب زیر طرز تهیه شامی با لپه غذای خوش طعم و لذیذ همراه با کلیه نکات مهم پخت را آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:
آبغوره
به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی
۲ قاشق غذا خوری
روغن
به مقدار لازم
تخم مرغ
۳-۲ عدد
گوشت چرخ کرده
۳۰۰ گرم
پیاز (متوسط)
۲ عدد
لپه‎
۳ قاشق غذا خوری
سیب زمینی (کوچک)
۳ عدد
نمک و فلفل
به مقدار لازم
دارچین
به مقدار لازم
روغن
به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا لپه را بشویید و با مقداری آب و نمک و روغن بپزید. وقتی لپه خوب پخت آب آن را کنار بگذارید و لپه را خوب له کنید. پیاز‌ها را رنده کنید و آب اضافه آن را بگیرید.

سپس گوشت، لپه، پیاز، تخم‌مرغ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید.

تابه‌ای را داغ کنید و در آن روغن بریزید. از مایه گوشت به اندازه یک گردو بردارید و کف دست به صورت دایره کوچک درآورید و سرخ کنید.

در قابلمه کوچکی رب گوجه‌فرنگی را با کمی روغن تفت دهید و بعد آب لپه را که کنار گذاشته بودید، آبغوره، نمک، فلفل، کمی دارچین و زردچوبه را به آن اضافه کنید.

اگر مایه غلیظ بود کمی آب به آن بیفزایید. وقتی سس خوب جوشید، شامی‌هایی را که سرخ کرده اید، داخل آن بچینید و اجازه دهید تا گوشت بپزد.

معمولاً در حدود نیم ساعت کافی است. سیب‌زمینی را پوست بکنید و به صورت حلقه‌ای خرد کرده و در روغن سرخ کنید و برای تزیین غذا از آن‌ها استفاده کنید.

سایر نکات
اگر مایه ترش شامی بیش از حد شل بود و در دست شکل نمی‌گرفت، می‌توانید از یک قاشق غذاخوری آرد نخودچی استفاده کنید.

در صورت تمایل به جای آبغوره از آبلیمو یا آب نارنج استفاده کنید.

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.